Home Huisdecoratie Heb jij een dinerbel?

Heb jij een dinerbel?

0
Heb jij een dinerbel?


Toen ik opgroeide, bezochten we mijn oma, die een koebel in de keuken had staan. Wanneer het eten klaar was, belde ze aan, en die klonk luid genoeg om de mensen in haar slaapkamers op de derde verdieping te laten weten dat er eten op tafel stond. Het geluid werd voor mij Pavloviaans, en als ik nu een luide koperen bel hoor, associeer ik dat met eten en familie. Chris en ik hebben er in elk van onze huizen een gehad, en ik vind het geweldig dat die van ons aan de muur hangt. Ik vind het nog leuker dat we niet de lure op hoeven te schreeuwen om de meisjes te bellen voor het avondeten. Eén belsignaal en ze komen aanrennen!

Botanische kalender | Messing bel (vergelijkbaar)

Helaas wordt de onze niet meer verkocht, maar ik verzamel er hieronder nog een paar!

  1. Winkeliersbel in antieke stijl $ 24
  2. Antieke gietijzeren dinerbel $ 26
  3. Zwarte gietijzeren dinerbel $ 29
  4. Metalen abstracte bel $ 35
  5. Messing bel muurbeugel $ 42
  6. Antieke nautische bel $ 44

Koop dinerbellen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here