Home Meubilair Hooker Furnishings opent twee further showrooms op de Las Vegas-markt

Hooker Furnishings opent twee further showrooms op de Las Vegas-markt

0
Hooker Furnishings opent twee further showrooms op de Las Vegas-marktMeubelwereldnieuwsbureau op 18-01-2024

Drew en Jonathan Home Griffith hemelbed introductie
Drew en Jonathan Residence Griffith hemelbed introductie

Hooker Furnishings meldde dat het twee further showrooms opent voor de merken Pulaski, Samuel Lawrence Drew & Jonathan Residence en PRI op de komende Las Vegas Market. De showrooms, gelegen in gebouw B, ondersteunen de voortdurende strategie van het bedrijf om zijn klantenbestand te diversifiëren en zijn zichtbaarheid en toegankelijkheid bij zijn companions te verbeteren.

De eerste ruimte, B-270A, zal een samengestelde selectie van goede producten bevatten van de merken Drew & Jonathan Residence, Pulaski en Samuel Lawrence Furnishings van het bedrijf. De tweede ruimte, B-270B, zal het PRI-bewegingsmeubilair van het bedrijf bevatten, waaronder een brede combine van verstelbare stoelen, verstelbare banken en love-seats, verstelbare elementen en thuisbioscoopcollecties.

“Exposeren op de Las Vegas Market zal helpen onze producten bloot te stellen aan een nieuw publiek van retailkopers en interieurontwerpers die Excessive Level Market misschien niet regelmatig bezoeken”, zegt Web page Wilson, president van Pulaski Furnishings, Samuel Lawrence Furnishings en PRI. “Naast het debuut van verschillende nieuwe case good-collecties voor het eerst aan de westkust, zullen we ook geselecteerde objects uit ons Portfolio-programma presenteren, een combine van hoogwaardige case-artikelen die op voorraad zijn en beschikbaar zijn zonder bestelminima .”

Gadgets in Portfolio – het magazijnvoorraadprogramma van het bedrijf – kunnen binnen één bestelling zonder aanvullende kwalificaties worden gemengd en gematcht met de meegeleverde merken. Gadgets uit het Portfolioprogramma kunnen hier worden bekeken: https://portfolio.hookerfurnishings.com/

Hoogtepunten van de nieuwe Case Good-introducties die voor het eerst aan de westkust worden getoond, zijn onder meer:

Pulaski-meubels

  • Ashby Place slaapkamer en eetkamer De Ashby Place-collectie is gemaakt van gevierendeeld as in een reflectiegrijze afwerking en biedt een verfijnde en chique stijl. De lichte en luchtige afwerking wordt aangevuld met zilverkleurige metalen particulars, wat bijdraagt ​​aan de verfijnde esthetiek.

Drew en Jonathan Thuis

PRI

  • Dapper Sofagroep – De Dapper Couch Group beschikt over een elektrisch verstelbare hoofdsteun en verstelbare functionaliteit met een overgangssilhouet met verborgen roestvrijstalen bekerhouders in de console en oplaadstations. Hij is verkrijgbaar in zowel stof als leer.

  • Tuft-fauteuil – De Tuft Recliner is voorzien van een elektrisch verstelbare hoofdsteun en een verstelbare ligfunctie. Gekenmerkt door een getuft ontwerp op het rugkussen, is het vernieuwde silhouet voorzien van een laadstation op de aan/uit-knop en zwaartekrachtfunctionaliteit voor further consolation. Hij is verkrijgbaar in zowel stof als leer.

Als stimulans voor klanten om de vele showrooms van het bedrijf in Las Vegas te bezoeken, organiseert Hooker Furnishings een trekking waarmee u kans maakt op een accounttegoed voor de volgende aankoop van de koper.

Open voor retailers en interieurontwerpers met een geldige Las Vegas Market-pas. Klanten die ten minste drie Hooker Furnishings-showrooms bezoeken terwijl ze in Vegas zijn, kunnen op elke locatie postzegels verzamelen en hun “HF Showroom Playing cards” inleveren om kans te maken op een van de drie accounts credit ter waarde van $ 5.000, $ 2.500 en $ 1.000.

De “HF Showroom Playing cards” worden verspreid in elke showroom van Hooker Furnishings in Las Vegas, gelegen op:

  • Gebouw A, House 236: Bradington-Younger, HF Customized, M, Hooker Furnishings & BOBO Intrigerende objecten
  • Gebouw B, ruimte 162: Sundown West
  • Gebouw B-270A: Drew & Jonathan Residence, Pulaski & SLF
  • Gebouw B-270B: PRI

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe showrooms plant het bedrijf op zondag 28 januari om 16.00 uur het lint doorknippen.


Hooker Furnishings, met hoofdkantoor in Martinsville, VA, behoort tot de grootste beursgenoteerde meubelbronnen van het land en omvat 12 operationele bedrijven. Deze merken zijn onder meer: ​​Hooker Furnishings, Bradington-Younger, HF Customized, Shenandoah Furnishings, H Contract, M, BOBO Intriguing Objects, Pulaski Furnishings, Samuel Lawrence Furnishings, Prime Useful resource Worldwide, Samuel Lawrence Hospitality en Sundown West. De bedrijfskantoren en productiefaciliteiten van Hooker Furnishings Company zijn verspreid over Virginia en North Carolina, en het bedrijf heeft showrooms in Excessive Level, North Carolina, Atlanta, Georgia, Las Vegas, Nevada en Ho Chi Minh Metropolis, Vietnam. Hooker Furnishings exploiteert distributiecentra in de Verenigde Staten, China en Vietnam. De aandelen van het bedrijf zijn genoteerd op de Nasdaq International Choose Market onder het symbool HOFT.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here