Home Huizen renovatie Fashionable design ontmoet de Middle-Corridor Colonial in Washington DC

Fashionable design ontmoet de Middle-Corridor Colonial in Washington DC

0
Fashionable design ontmoet de Middle-Corridor Colonial in Washington DC


Het was een geval van vreemde bedgenoten: een Italiaans echtpaar gevestigd in Washington DC benaderde het plaatselijke architectenbureau Fowlkes Studio met een bakstenen koloniaal huis uit de jaren 80 en een indrukwekkende collectie Europees modernistisch meubilair met stamboom. Hoe combineer je deze twee tot een gezinswoning?

Fowlkes, dat wordt gerund door het echtpaar VW en Catherine Fowlkes (ze studeerden afzonderlijk architectuur – hij aan Harvard, zij aan het MIT – terwijl ze samenwoonden), ging de uitdaging aan door zowel het exterieur als het interieur behendig te stroomlijnen. De luiken en de centrale hal gingen naar buiten. Binnenkwamen de voordeurlamp van Poul Henningsen, het Finn Juhl dressoir en uitgebreide op maat gemaakte kasten die op verschillende belangrijke plekken ook als scheidingswand dienen.

Het is een make-over die het huis heeft getransformeerd van een buurjongen naar internationaal verfijnd. Laten we een rondleiding maken.

Fotografie door Jenn Verrier, met dank aan Fowlkes Studio (@fowlkesstudio).

het nieuwe uiterlijk begint bij de ingang.  de Italiaanse ex-pat-eigenaren - zij is 12
Boven: Het nieuwe uiterlijk begint bij de ingang. De Italiaanse expat-eigenaren: ze werkt voor een internationale organisatie; hij zit in de techniek – zijn overtuigde modernisten, vandaar de geschilderde baksteen (het is Zwart gemaakt van Farrow & Ball met 50 procent tint), nieuwe Marvin openslaande ramenoranje stalen trapleuning, en eerder genoemd Poul Henningsen koperen schans. “Op een blok dichtgeknoopte rode baksteen (het staat in Spring Valley) zorgen deze particulars ervoor dat het huis opvalt”, zegt Catherine. (Scroll naar het einde om het eerder te bekijken.)
“Het meubilair bestaat vrijwel allemaal uit bekende stukken uit een mix van italia 13
Boven: “Het meubilair bestaat bijna allemaal uit bekende stukken van een combine van Italiaanse, Franse en Deense moderne ontwerpers en architecten. In elk huis waar onze klanten hebben gewoond, zijn deze stukken verwerkt, zelfs in het huis van hun ouders”, zegt Catherine. De Vico Magistretti Chesterfield-stijl Verloten banken en circulair Stuur tafels zijn verkrijgbaar bij De Padova, een in Milaan gevestigd bedrijf met een showroom in het centrum van NYC.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here