Home Huisdecoratie Lente is in de lucht! Mijn nieuwe Cosy Cottage-collectie bij QVC

Lente is in de lucht! Mijn nieuwe Cosy Cottage-collectie bij QVC

0
Lente is in de lucht!  Mijn nieuwe Cosy Cottage-collectie bij QVC


DSC 2167
Tezza 5234 geschaald

Ik ben zo opgewonden voor onze lanceringsdag! Waar is de tijd gebleven?! Het voelt als gisteren dat ik nieuwe ontwerpen aan het bedenken was voor mijn Cosy Assortment QVC. En nu zijn we er: het is eindelijk de dag van de lancering!

Tezza 8183 geschaald

Ik ben altijd zo dankbaar voor de mogelijkheid om woondecoratie en accessoires te creëren waardoor mensen zich comfortabel en gezellig voelen. Vooral deze collectie heeft een hele warme en uitnodigende sfeer en ik ben zo blij dat we na vele verzoeken het populairste merchandise uit al mijn collecties terugbrengen… de konijntjes!

Tezza 5280 geschaald
Tezza 9868 geschaald
Tezza 7658 geschaald

Ik kan niet wachten tot jullie allemaal vandaag alles kunnen zien QVC. Zoals altijd bedankt voor uw voortdurende steun – het betekent zoveel. Ik hoop dat je iets leuks vindt in de nieuwe collectie.

Tezza 8183 geschaald
Tezza 9179 geschaald
Tezza 0731 geschaald
Tezza 7029 geschaald

Heel erg bedankt voor het langskomen op de weblog vandaag en elke andere dag. Je kunt mijn bekijken QVC op elk second (hier). Het betekent echt alles voor ons hier op de boerderij. Zorg ervoor dat u ons dagelijks volgt Fb, Instagram,Pinterest & TikTok. Blijf zoals altijd gezellig!

xxLizMarieLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here