Home Huizen renovatie Een stel echt goede kamers roze geverfd omdat het Valentijnsdag is en we het allemaal verdienen

Een stel echt goede kamers roze geverfd omdat het Valentijnsdag is en we het allemaal verdienen

0
Een stel echt goede kamers roze geverfd omdat het Valentijnsdag is en we het allemaal verdienen


Het is Valentijnsdag, dus wat is een beter second om over mooie roze verfkleuren te praten? Vorig jaar hebben we onze logeerkamer Inventive Taupe geschilderd en dat zorgde voor een warme, gezellige sfeer. Perfecter kan dit warme mauvey genuanceerde roze niet zijn. Terwijl je op het punt staat wat brutaler, gedurfder roze tinten hieronder te zien, wil/heb ik voor mijn huis iets nodig dat een meer neutrale ondertoon heeft en iets dat me een rustig gevoel geeft. Dus als je hebt gespeeld met het roze schilderen van een van je ruimtes, zijn hier enkele die we hebben gebruikt en waar we van hielden. Degene die ik heb gebruikt, kon ik niet gelukkiger mee zijn!

Ik heb deze kamer ooit geschilderd Artistiek taupe Ik realiseerde me dat ik veel meer een roze liefhebber ben dan ik dacht – WANNEER het de juiste roze kleur is. En omdat ik zo dol was op deze toon, had ik er vertrouwen in om mijn volgende roze (het poederbad hieronder) een donkerder roze/mauve te kiezen die twee tinten donkerder is op dezelfde verfstift.

foto door kaitlin groen | van: ons boerderijpoederbad onthult – roze en behang en classic oh my!

De kleur op de linkermuur (niet onder het licht) is het meest nauwkeurig – kijk eens hoe mooi hij is! Maar eerst, voordat ik ging kiezen Cacao Bes Ik heb hieronder Glamour (slechts één donkerder) gekozen:

foto door kaitlin groen | van: de poederbadupdate van de boerderij (hebben we het bij de blauwe muren gehouden??)

Ik betrapte de schilder voordat hij de tweede laag aanbracht en besefte dat deze kamer niet genoeg natuurlijk licht had (geen) om deze toon te krijgen – het was gewoon niet persoonlijk lezen. Daarom hebben we hem een ​​tint donkerder genomen. Maar deze kleur, Glamour, is ZO PRACHTIG en ik zou het absoluut opnieuw gebruiken in een kamer waar meer licht beweegt. En onlangs hebben we de lichtste kleur op datzelfde verfstokje geschilderd Witte Truffel en het is ZO MOOI.

ontwerp door elspeth benoit en arterberry kok | foto door Alex Zarour van vrijwel hier studio’s | opvoeren door een 1000x beter | van: masterclass kleur gebruiken in je huis zonder dat het aanvoelt als een kleurrijk huis (het is niet het decor)

Zo mooi. Portola Paints zijn buitengewoon prachtig (en kosten meer :)) Ik vind het geweldig hoe Een 1000 x beter gepaard dit roze met het geel – zo vet.

ontworpen door orlando soria | foto door sara ligorria-zwerver | van: dromen worden werkelijkheid! de londo lodge is nu een vakantiewoning (bekijk alle leuke nieuwe updates + suggestions over renoveren met een klein price range…)

Orlando gebruikt roze sinds we elkaar ontmoetten – het is bijna neutraal voor hem. Ik ben niet binnen geweest deze roze kamer maar toch ben ik enthousiast over een toekomstige EHD-teamexcursie naar Yosemite binnenkort. Ook, je kunt het nu verhuren dus als je naar Yosemite gaat, blijf dan bij hem thuis!

ontworpen door orlando soria | foto door zeke ruelas | van: Orlando’s hoofdslaapkamer onthuld

Nog een Orlando roze. Zijn stijl is zo eclectisch, postmodern en lijkt toch altijd op hem (en altijd zo gezellig).

ontworpen door Brady Tolbert | foto door Tessa Neustadt | van: een meisjesslaapkamer make-over met stokke

Ik was het helemaal vergeten deze gesponsorde slaapkamer make-over dat deden we JAREN geleden met Stokke. Brady deed het allemaal, voor zijn nichtje geloof ik. Hoe lief is die kamer en dat zachte roze?

ontworpen door Erik Staalberg | foto door sara ligorria-zwerver | van: de roze eetkamer die Erik ontwierp voordat hij zijn appartement vond

Onze stylistvriend Erik Staalberg (hij was al meer dan 7 jaar een frequente freelance stylist in mijn group) is een van mijn MEEST favoriete zielen ter wereld. Niemand bezit zichzelf meer dan Erik en ik bewonder zijn houding in alle opzichten. Hij is ook duidelijk zo gedurfd met zijn keuzes en houdt ervan om kleur te omarmen zoals in zijn oude eetkamer dit roze.

IK HOUD VAN dit bijna koraal die Caitlin in haar slaapkamer gebruikte waar iedereen (op een goede manier) van in paniek raakte. Caitlin heeft zo’n ongelooflijk gevoel voor stijl en ik zag deze perzik niet aankomen, maar ik was zo blij dat hij kwam.

ontworpen door Arlyn Hernández | gestileerd door Emily Bowser | foto door sara ligorria-zwerver | van: Drie jaar in de maak en dan een onverwachte stap: de onthulling van Arlyns slaapkamer is een les in de schoonheid van een “onvoltooid” ontwerp

Terwijl de wereld in paniek raakte over de nieuwe Pantone-kleur van het jaar (perzik!) Arlyn’s Engelse scone is de warmere en meer genuanceerde versie ervan. Nogmaals, ik heb het niet echt kunnen zien deze kamer maar ik vind het geweldig hoe haar slaapkamer is geworden).

Dat zijn dus onze roze verven! Ik ben duidelijk erg voorstander van het mauve uiteinde van het spectrum, maar welke roze je ook kiest en waar je van houdt, zal het ongetwijfeld een gelukkiger ruimte maken. xx

Credit openingsafbeelding: foto door Kaitlin Groen | Van: Een *eerste ronde* onthulling van een boerderij – onze gastenkamer klaarmaken voor bezoek door familieLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here