Home Meubilair Tools2Win kondigt partnerschap aan met R&A Advertising

Tools2Win kondigt partnerschap aan met R&A Advertising

0
Tools2Win kondigt partnerschap aan met R&A AdvertisingMeubelwereldnieuwsbureau op 2/12/2024


Tools2Win® kondigt een nieuw partnerschap en integratie aan met de divisie R&A Advertising Web site + Know-how. Samen hebben Tools2Win en R&A Advertising een proces ontwikkeld dat de verkooppuntgegevens van een detailhandelaar synchroniseert met hun websitecatalogus, waardoor een naadloze automatisering ontstaat die consumenten en detailhandelaren helpt een betere on-line ervaring te bieden.

Brian Dodge, accountmanager van Tools2Win, zegt: “We zijn verheugd om samen te werken met R&A Advertising als een toonaangevende marketeer en websiteprovider in de branche. We kijken ernaar uit om onze wederzijdse companions te helpen ervoor te zorgen dat hun web site automatisch wordt gesynchroniseerd met hun kassasysteem, waardoor ze tijd en geld besparen.”

Deze integratie stroomlijnt de activiteiten van het staff in de winkel, dat de final blijft dragen van het beheer van de steeds veranderende prijs- en voorraadgegevens. Tegelijkertijd zorgt de automatisering voor nauwkeurige en actuele product-, prijs- en voorraadinformatie voor consumenten, zodat ze een naadloze omnichannel-ervaring hebben.

Kevin Doran, Chief product officer van R&A merkt op: “we zijn altijd op zoek naar manieren om innovatieve technologie en oplossingen te bieden om onze klanten meer geld te laten verdienen met minder moeite. Het creëren van een integratie met point-of-sale-systemen die echt werkt, stond bovenaan de lijst met verzoeken van onze klanten en de samenwerking met Tools2Win is een geweldige manier om dat te bereiken.”

Met behulp van deze integratie kunnen detailhandelaren nu effectief prijzen, statusweergave en voorraadbeschikbaarheid op hun web site weergeven. Bovendien blijven deze up-to-date vanaf elk transactie-oorsprongspunt. Als een artikel bijvoorbeeld op voorraad is en in de winkel wordt verkocht, kan de web site onmiddellijk worden bijgewerkt om de wijziging weer te geven. Met deze mogelijkheid kunnen retailers hun voorraad vol vertrouwen on-line verkopen, wetende dat prijzen, voorraadstatus en beschikbaarheid altijd up-to-date zijn.

Wat retailers zeggen…

“Bijna van de ene op de andere dag werd onze web site automatisch bijgewerkt en gesynchroniseerd met ons kassasysteem van Revenue Techniques! We hoefden niet langer bij elke productwijziging meerdere stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat onze web site met R&A Advertising up-to-date was. We hebben geen problemen meer met gemiste wijzigingen en onjuiste prijzen. Het geautomatiseerde Tools2Win webuploadproces bespaart ons enorm veel tijd en geeft gemoedsrust omdat we weten dat onze web site altijd up-to-date is, wat onmetelijk is.” Teri Sutterfield, algemeen directeur van Moore’s woninginrichting

“Dit geautomatiseerde webuploadproces van Tools2Win heeft het voor ons mogelijk gemaakt om onze on-line presentatie aan onze klanten te moderniseren door prijzen en productbeschikbaarheid van Storis rechtstreeks naar onze web site te brengen die wordt gehost door R&A Advertising.” Justin Lehman, Interieurs Thuis.


Over R&A-marketing

R&A Advertising is een full service reclamebureau gericht op het helpen van de zelfstandige meubelretailer. Sinds 1984 helpen we onafhankelijke meubel- en matrassenretailers in het hele land om hun bedrijf te laten groeien door middel van uitgebreide marketingplannen en technologie die is afgestemd op hun specifieke behoeften om hun bedrijf de kans te geven meer te verkopen.

Over Tools2Win®

Tools2Win draait bovenop het Level-of-Sale-systeem van een retailer en zet gegevens om in bruikbare informatie. Tools2Win is een belangrijke issue waarmee retailers gemakkelijker, slimmer en sneller zakelijke beslissingen kunnen nemen. Ga datagedreven aan de slag en zie zelf de resultaten. Voor meer informatie bezoek tools2winretail.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here