Home Meubilair ART Convention 2024 kondigt jaarlijks gemeenschapsdienstproject aan

ART Convention 2024 kondigt jaarlijks gemeenschapsdienstproject aan

0
ART Convention 2024 kondigt jaarlijks gemeenschapsdienstproject aanMeubelwereldnieuwsbureau op 8-2-2024


De ART Convention Committee 2024 maakte onlangs bekend dat de begunstigden van het jaarlijkse taakstrafproject zullen zijn Vrijwilligers van Amerika Zuidoost-Louisiana: Napoleon Ave en Pitt Road Veterans Amenities. Dit zal zijn ART’s negende serviceproject in de gaststad van de conferentie. ART Convention 2024 wordt gehouden in Loews New Orleans, van 8 tot 10 mei 2024.

Het Volunteers of America Southeast Louisiana Veterans Companies-programma biedt tijdelijke huisvesting en rehabilitatiediensten voor dakloze mannelijke veteranen die zijn doorverwezen door de Veterans Administration in de regio Larger New Orleans. Beschikbaar in twee faciliteiten, één gelegen aan Napoleon Avenue en de andere aan Pitt Road, ontvangen veteranen de therapie die nodig is om middelenmisbruik te overwinnen, beroepsvaardigheden te verwerven en de geestelijke gezondheid te verbeteren. Ze hebben ook toegang tot huisvesting en een volledig continuüm van revalidatiediensten.

Dit programma biedt meer dan alleen onderdak. Gedurende een periode van 24 maanden profiteren veteranen van intensief casemanagement, ondersteunende diensten en behandeling. Het personeel werkt individueel met elke veteraan om een ​​persoonlijk plan te ontwikkelen om hun leven weer op te bouwen. Na stabilisatie sparen bewoners een share van hun inkomen, waardoor ze een reserve aanleggen voor toekomstige uitgaven als ze overstappen naar permanente huisvesting buiten het programma.

Vrijwilligers van de conferentie zullen aan deze faciliteiten werken om de bestaande woonruimten en de gemeenschappelijke ruimtes buiten te verbeteren. Bedrijven uit de thuisindustrie zullen worden gevraagd meubilair te doneren voor installatie om de appartementen te verbeteren en beschadigde goederen te vervangen.

Om het volledige conferentieschema te zien, kunt u zich registreren om deel te nemen aan dit lonende serviceproject en gaat u naar de conferentiewebsite hier.

Klik hier om andere eerdere projecten voor dienstverlening aan de gemeenschap te bekijken

Voor meer informatie over het ART-lidmaatschap en andere ART-programmering kunt u terecht op accessoiresresourceteam.org of bel 704-904-7854.


Over KUNST

ART is het creatieve woninginrichtingsnetwerk dat fabrikanten, detailhandelaren, vertegenwoordigers en andere individuen en bedrijven vertegenwoordigt die geïnteresseerd zijn in het bevorderen en versterken van de marktpositie van de woninginrichtingsindustrie. ART sponsort jaarlijks programma’s zoals de ART-conferentie, regionale educatieve seminars, de ART-kaart en de ARTS Awards. De ART-website is beschikbaar op www.accessoiresresourceteam.org.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here