Home Meubilair De Dufresne Group opent nieuwe Ashley-winkel in Toronto, Ontario

De Dufresne Group opent nieuwe Ashley-winkel in Toronto, Ontario

0
De Dufresne Group opent nieuwe Ashley-winkel in Toronto, OntarioMeubelwereldnieuwsbureau op 8-2-2024


Op zaterdag 10 februari viert The Dufresne Group de grote opening en het doorknippen van het lint van zijn nieuwe Ashley-showroom van 28.000 m², gelegen op 1602 The Queensway, Toronto, ON M8Z 1V1, Canada.

De Dufresne Group bezit 38 additional Ashley-winkels in Canada, en deze winkel zal de 19e Ashley-winkel van de licentienemer in de provincie Ontario zijn. De Etobicoke-winkel zal ongeveer 28 mensen tewerkstellen. Ashley, de nummer 1 meubel- en matrassenretailer in Noord-Amerika, heeft meer dan 1.125 locaties wereldwijd.

“We zijn vereerd om Ashley naar Etobicoke te brengen. Deze nieuwe winkel stelt ons in staat dichter bij onze klanten te staan ​​en onze gasten een ervaring van wereldklasse te bieden”, aldus Kevin Hook, president van The Dufresne Group, Ashley Canada. “Ashley is een merknaam die mensen zijn gaan vertrouwen. Dit vertrouwen heeft geleid tot de groei van het bedrijf tot het finest verkopende meubelwinkelmerk ter wereld.”

Het architectonische interieurontwerp van de winkel omvat het nieuwste Ashley 7.0-winkelconcept met een klantvriendelijke indeling waarin de Ashley-meubellijn tot uiting komt. De winkel heeft een vereenvoudigde, lichte en open plattegrond met onze nieuwste constructie-elementen. De winkel toont de nieuwste matrassengalerij met matrassen van Ashley Sleep®, Tempur-Pedic®, Sealy® en Stearns en Foster®. De showroom beschikt over full lifestyle-vignetten, tot in de kleinste particulars van verlichting, vloerkleden en kunst aan de muur. Productcategorieën omvatten slaapkamer, eetkamer, stoffering, leer, bijzettafels, thuiskantoor, jeugdslaapkamer, fauteuils, matrassen en accessoires. Technologie verbetert het milieu en integreert verschillende elementen om de winkelervaring van de klant te verbeteren.

De Dufresne Group vierde de opening van de nieuwe Ashley-winkel met een groots openingsevenement voor het publiek op zaterdag 10 februari van 10.00 uur tot 16.00 uur EST. Het free of charge evenement omvatte onder meer een ceremonie voor het doorknippen van het lint, een winterkaarsenbar en een workshop zeep maken georganiseerd door Let’s Make It, een koffiekar en een krakeling- en donutmuur, naast andere festiviteiten. By way of een voortdurende samenwerking met Mamas for Mamas zal Ashley tijdens de Grand Opening een winterkledingactie organiseren om kleding en schoenen voor heat weer in te zamelen voor gezinnen in nood.

De nieuwe showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag 10.00 uur uur tot 18.00 uur en zondag 11.00 uur tot 18.00 uur. Om u in te schrijven voor workshops en meer te weten te komen over het evenement, gaat u naar https://ashleyhomestore.ca/pages/etobicoke-grand-opening.


Over de Dufresne Groep (TDG)

De Dufresne Group (TDG), de grootste Ashley-licentiehouder in Canada, is een toonaangevend woninginrichtingsbedrijf dat zich inzet voor het leveren van uitzonderlijke klantervaringen. Ons doel is om “het leven beter te maken” en we streven ernaar de levens van alle medewerkers, klanten en leden van de gemeenschap te verbeteren door onze toewijding om uitmuntend te dienen. Bezoek https://thedufresnegroup.ca/ meer leren.

Over Ashley

Ashley streeft ernaar uw vertrouwde accomplice en stijlleider voor thuis te zijn. Dankzij deze toewijding is Ashley de nummer 1 meubel- en matrassenwinkel in Noord-Amerika en een van ‘s werelds finest verkopende woninginrichtingsmerken met meer dan 1.125 locaties in 67 landen. Start vandaag nog met het ontwerpen van uw droomhuis. Bezoek Ashley on-line op www.ashleyhomestore.ca en maak verbinding op sociale media by way of Instagram, Fb, YouTubeEn TikTokof bekijk onze designgerichte borden op Pinterest.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here