Home Huizen renovatie Het beste woondecoratie op dit second

Het beste woondecoratie op dit second

0
Het beste woondecoratie op dit second


Welkom bij een samengestelde virtuele Goal-huisdecoratierun! Dus in plaats van gangpaden door gangpaden te moeten rijden, is dit een echte snelle journey waarbij je alleen het beste te zien krijgt (ook bekend als onze huidige favorieten:)). Emily was erg geïnspireerd door een recente Goal-reis en dacht dat het leuk zou zijn om te delen waar we allemaal van houden. Het doel is niet om de mooie maar betaalbare stukken te vertragen, dus als u een lamp, salontafel, accentstoel, glaswerk, enz. nodig heeft, hebben we het misschien vandaag besproken. Pak je karretje en laten we gaan.

Ik ben me de afgelopen jaren gaan realiseren dat lampen misschien wel een van mijn favoriete talen zijn 🙂 Ze zijn zowel mooi als functioneel, dus wat wil je nog meer?! Welnu, betaalbaarheid is er één, en daarom is Goal de perfecte lampenwinkel (onder andere uiteraard).

Keramische tafellamp | Mini-tafellamp van imitatiemarmer

Ik weet dat we erover gesproken hebben dat zwarte lampje eerder, maar om een ​​voor de hand liggende reden: het is geweldig! Het is niet overdreven sierlijk, maar heeft nog steeds interessante particulars. Bovendien is het zo veelzijdig. Ik kan hem zien in een moderne kamer, met een boerensfeer zoals bij Em’s huis, als een cool distinction met een traditionele ruimte, and so forth. Dit is een lamp die je heel lang wilt bewaren. Dan dat lieve en toch chique groene marmeren lamp is zo geweldig. Het is mini, dus het perfecte kleine accent dat direct coole verfijning met een vleugje kleur toevoegt. Hoe leuk zou dit zijn in een keuken of badkamer??

Ovale tafellamp met geplooide kap | Natuurlijke rieten tafellamp

Geef mij die plooien! Ik vind het geweldig hoe beide lampen de strakke, traditionele plooi combineren met een foundation van organisch materiaal. Het is zo’n mooi distinction. De warme en gedurfde kleur van de ovale lamp is zo mooi en neutraal genoeg om met veel verschillende kleurenpaletten te werken. Dan is het vlechtwerk natuurlijk het beste om met elke kleur te werken en ik vind de toon ervan geweldig deze (en het is gelukkig niet overdreven glanzend). Door deze lamp in een kamer te plaatsen, wordt er onmiddellijk textuur en visueel belang toegevoegd, dus ik raad hem ten zeerste aan!

Melkglas gestreepte wandkandelaar

Hallo, Haard & Hand! Voor degenen onder u met een meer traditionele stijl: deze plug-in schans zou zo lief zijn in jouw huis. Voor de prijs is het zo mooi en heeft het geweldige particulars! Zelfs het snoer is van stof, wat ik het liefste doe met insteekbare schansen waarbij het snoer tremendous zichtbaar is.

Een belangrijk ding dat Emily opmerkte tijdens haar Goal-reis was de kunst. Ze vond de stukken echt zo mooi en je weet dat Em kieskeurig is over haar kunst 🙂 Laten we onze prime 3 eens bekijken…

Citrusoogst ingelijst wanddoek | Humeurige bomen ingelijst muurdoek | Hillside schets ingelijste kunst aan de muur

Ik bedoel, kijk hier eens naar! Het zijn zeker niet de alledaagse genetische kunstwerken. Het citrusstilleven is zo mooi en de variatie van kleuren zorgt voor zoveel mooie beweging (de ironie, amirite??). Dan het stuk ‘humeurige bomen’ ziet er legitiem oud uit en is adembenemend. Het voegt direct diepte toe aan uw kamer. Dan eindelijk thij schetst. Ik ben in wezen een schetsmeisje, dus ik ben een grote fan. Ik vind het ook geweldig hoe het is ingelijst in een float mount.

Goal wordt met de dag cooler en trendyer. Het is tijd om over deze spiegel te praten…

Vijver wandspiegel

Amorfe spiegels worden steeds populairder, dus het is fijn om een ​​meer betaalbare optie te hebben deze. Het is een geweldig formaat van 22″ x 30″ en als je naar de gestileerde foto hierboven kijkt, kan het een anders traditionele stijl echt opfrissen. Maar hij is absoluut veelzijdig, dus als je een spiegel nodig hebt, ongeacht je stijl, schud dan misschien deze eens op!

Laten we nu eens wat grotere stukken bekijken… boekenkasten/kasten!

Boekenkast met laden | Glazen accentkast

Zie jij deze magnificence’s!? Hoge, mooie particulars, en beide hebben open en gesloten opbergruimte, wat ideaal is. Ik ben dol op het koperen vingergat dat eraan trekt de lichthouten boekenkast zo veel. Het geeft het gewoon zo’n verheven look en really feel. Ook zorgen de afmetingen van de lades (2 dunne bovenop een diepere) ervoor dat het er duurder uitziet. Dan voor het zwarte kabinet, het previous niet alleen good in de categorie moderne, traditionele stijl, maar het zou ook een geweldige instapkast kunnen zijn! Schoenen kunnen achter de deuren (als het niet te modderig is), sleutels en submit op de planken, en misschien wat haken aan de zijkant van de kast of aan de muur ernaast:)

Consoletafel van gebleekt eiken

Om bij het instapthema te blijven, vind ik dit echt geweldig consoletafel van gebleekt eikenhout. Het geeft California Informal 2024, maar is tijdloos genoeg om er niet snel verouderd uit te zien. Eenvoudig, cool en mooi 🙂

Laten we gaan zitten en het ons gemakkelijk maken.

Draaibare accentstoel | Accentstoel met vleugelarm

De draaistoel van imitatieschaap is zo mooi en een geweldige dupe voor alle zeer dure, vergelijkbare versies die momenteel op de markt zijn. Het is schoon, uitnodigend, heeft een mooie vorm en is natuurlijk draaibaar! Zou geweldig staan ​​in een woonkamer of een slaapkamer (of een kinderkamer:)) Nu weet ik waar ik het over heb gehad die vleugelfauteuil eerder omdat ik vind dat het zo’n coole en iets gedurfdere vorm is dan veel van wat Goal te bieden heeft. Het geeft me eigenlijk een classic sfeer die naar Parijs neigt. De verhoudingen zijn erg cool en ziet eruit als een stoel waar je lang in kunt blijven hangen.

Emily had het onlangs ook over haar zoektocht naar grote salontafels. Dus toen ik deze zag, wist ik dat ik deze met de klas moest delen.

Vierkante salontafel met lade

Oke dus ze is bijna een vierkant komt binnen op 32,99″ x 31,50″. En hoewel niet a enorm salontafel, ik zou zeggen dat het ook geen slechte maat is! De houttint is zo mooi, het kleine groefdetail op de lade (ja, opbergruimte!) is geweldig, en de koperen trekjes zijn eenvoudig en veelzijdig. Bovendien is er een further plank voor bijvoorbeeld salontafelboeken!

Ik denk dat we allemaal achter betaalbare {hardware} kunnen staan, dus laten we eens kijken wat Goal heeft bedacht!

10″ Classic geboeid lade trekt (Set van 2) | Classic bibliotheek lade bin trekt (Set van 2)

Nu zijn wij er natuurlijk grote followers van De {hardware} van verjonging maar begrijp dat ze niet voor ieders price range geschikt zijn (vooral als je VEEL kasten en lades hebt). Deze zien eruit als een geweldig budgetalternatief! De trekt zijn klassiek en minder dan $ 13 voor 2. De ander trekt zijn zo lief met een aantal prachtige particulars. 10/10

Goal probeert onze badkamers stylish te maken!

Aan de muur gemonteerd messing ladderhanddoekrek

ik hou hiervan Aan de muur gemonteerd messing ladderhanddoekrek. Afhankelijk van of je dagelijks met meer dan één persoon naar de badkamer gaat, wil je er misschien twee, maar hoe schattig zou dit zijn in een gastenbad? Hotelvibe!

Laten we nu een mooie tafel dekken.

Glazen drinkgereiset (Set van 4) | Ruit geolied tafelkleed | Acryl tuimelaars (Set van 4)

Ik hou van een multifunctioneel mooi (en betaalbaar) glas! Dat groene setje is de perfecte, leuke, neutrale kleur, met dat lieve baldetail. En die glazen konden gebruikt worden voor water, een cocktail, een mocktail, wijn, and so forth. Geen aantekeningen. Dan uiterst rechts die prachtige babyblues dat gaat niet kapot als je ze laat vallen! Good voor binnen of buiten. Ten slotte ben ik dol op het ontwerp van dit tafelkleed. Eenvoudig maar lief en voegt web genoeg patroon toe aan je tafellandschap.

Keramische gebogen sculptuur

Ik hou van een mooi keramisch object en deze previous good bij de rekening. De ronding is zo mooi en hij is 25 cm lang, wat geweldig is! Het is niet altijd gemakkelijk om betaalbare, hoge, coole sculpturen te vinden. Objecten als deze helpen alleen maar om die further laag van visuele interesse toe te voegen.

Laten we het gezellig maken om dit leuke winkeluitje te beëindigen!

Fluweel rond sierkussen | Getextureerde rasterlijnen Dobby gooien deken | Getuft Geo Lumbale sierkussen

Zondag lees je over Em’s liefde voor dat ronde kussen🙂 Laten we zeggen dat ze een grote fan is. Hij is er ook in 2 andere kleuren! Dan hou ik van het uiterlijk deze deken. De recensies zijn geweldig en zeggen dat het superzacht is en een good gemiddeld gewicht heeft. Maar ik hou van het tonale patroon en de schattige pony. Zo veelzijdig! Verkrijgbaar in een paar andere kleuren 🙂 Ten slotte is een kussen Ik stelde voor mijn eerste Repair it Friday-post over beddengoed. Ik hou gewoon van de textuur, het patroon en de grootte. Je kunt het in elke kamer met vrijwel elke stijl gebruiken. Dit komt ook in een paar andere kleuropties!

Oké, tijd om in te pakken! Als je naar iets specifieks op zoek was, hoop ik dat dit hielp! Kom morgen terug voor een Repair it Friday met een speciale gast 🙂 Misschien helpt het je nog meer!

*Foto’s by way of Doel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here