Home Huisdecoratie Reduce in kleine luxe | Lark & ​​Linen Weblog over interieurontwerp en way of life

Reduce in kleine luxe | Lark & ​​Linen Weblog over interieurontwerp en way of life

0
Reduce in kleine luxe |  Lark & ​​Linen Weblog over interieurontwerp en way of life


Ik was het sort dat mijn ‘kleine luxe spullen’ opborg en ze bewaarde voor een regenachtige dag. Echter, één te veel gezichtsmaskers die droog zijn geworden en prachtige gerechten die slechts één keer per jaar worden gebruikt, hebben mij ertoe aangezet mijn aanpak te heroverwegen. Sindsdien heb ik me gerealiseerd dat het leven te kort is om mezelf niet het geschenk te geven van deze kleine momenten van regelmatige vreugde. Dus nu omarm ik het idea van ‘kleine luxe’ met heel mijn hart en doe ik mijn greatest om deze kleine glimpjes in mijn leven op te nemen wanneer ik maar kan.

Dat kan betekenen dat ik een kaars aansteek als ik mijn lunch eet. Een klein blokje luxe kaas kopen tijdens mijn wekelijkse boodschappen. De tijd nemen om mijn melk op te schuimen voor mijn afternoon tea. Of je overgeven aan de aankoop van een hele mooie handgemaakte keramische honingpot. Eén die ik weten Ik zal het elke keer waarderen dat ik het gebruik (bijna dagelijks).

Ik ben verbaasd over de manier waarop deze schijnbaar kleine luxe zijn vruchten heeft afgeworpen. Ze hebben werkelijk onmetelijke vreugde in mijn dagelijkse routine gebracht en een opmerkelijk verschil in mijn leven gemaakt. Door deze kleine luxe te waarderen en in mijn dagelijkse leven te integreren, heb ik ontdekt welke impression ze hebben gehad op mijn algehele geluk. Hoewel het kopen van dingen om dit voor jezelf te doen absoluut is niet noodzakelijk – Ik bedoel, sommige van mijn favoriete dagelijkse glimmers zijn niet eens te koop. Sommige zijn dat echter wel, en hier zijn een paar kleine voorbeelden daarvan.’

Ontwerp: Marin Design Co. | Fotografie: Stephanie Russo

  1. Melkopschuimer | 2. Kussenspray | 3. Middernachtritueel Retinol | 4. Kasjmier muts | 5. Rustgevende slaapkit | 6. Engelse ontbijt thee | 7. Boerderij aardewerk honingpot | 8. Gastronomische donkere chocolade | 9. Marmeren dienblad | 10. Provence Shea Butter Zeep | 11. Blokprint linnen kussen

Winkel kleine luxe


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here