Home Huisdecoratie Lentevernieuwing: op mijn lijst

Lentevernieuwing: op mijn lijst

0
Lentevernieuwing: op mijn lijst


Wij gaan dus gewoon poetsen rechts voorbij het feit dat het vorige week op de eerste lentedag sneeuwde. Ik bedoel, in de ‘lentevernieuwingsmodus’ komen is sowieso meer een mentaliteit dan wat dan ook. Need ondanks de aanhoudende kou (en mini-sneeuwhopen die nog steeds in onze tuin liggen) kan ik niet anders dan het gevoel hebben dat zonneschijn en warmte op handen zijn. De langere dagen zijn merkbaar (het was nog steeds helder nadat ik gisteravond mijn dochter in mattress had gelegd!) En ik ben ervan overtuigd dat iedereen vriendelijker is – een beetje pit in de pas van mensen.

Of ik het me nu verbeeld of niet, ik omarm het met heel mijn hart en heb de overvolle winkelwagentjes als bewijs. Terwijl ik reikhalzend uitkijk naar de volle bloei van het seizoen, verlang ik naar een paar dingen om mijn huis (en kast) een beetje lente-opfrissing te geven. Er is iets met een paar simpele particulars die alles nieuw leven inblazen. Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn een paar van de mooie dingen waar ik momenteel van houd.

Foto & Ontwerp: Monika Hibbs

  1. Rotan hanger | 2. Franse classic champagnefluiten | 3. Zonnebril | 4. Linnen bloemenkussen | 5. Dikke zilveren hoepels | 6. Sparren spoelconsole | 7. Keramische kolomvaas | 8. Mary Jane ballerina’s | 9. Rotan mand | 10. Terracotta Pot | 11. Botanische kunst

Koop lentevernieuwing


WINKEL: ALLES IS LENTE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here