Home Huisdecoratie Lila behang | Leeuwerik & linnen interieurontwerp

Lila behang | Leeuwerik & linnen interieurontwerp

0
Lila behang |  Leeuwerik & linnen interieurontwerp


Ik ben van nature nogal nostalgisch, maar de laatste tijd merk ik dat dit steeds meer het geval is. Terwijl ik nadenk over de recente gebeurtenissen – met title het afscheid nemen van ons familiehuisje – komen de gedachten aan de seringenboom op ons terrein in mijn gedachten. Elk voorjaar vulden de bloemen de lucht met de zoetste geur, die deed denken aan dierbare momenten met familie. Ik heb er altijd van gehouden om een ​​paar bloemen te plukken om mee naar huis te nemen aan het einde van een goed besteed lang weekend, en het is iets dat ik in de toekomst voor altijd zal missen.

Te midden van de bitterzoete nostalgie bespeur ik echter een gevoel van verwachting voor een nieuw start. Welke avonturen staan ​​ons gezin hierna te wachten? Het gevoel van een nieuwe begin voelt bijzonder passend voor deze tijd van het jaar. Laten we dus de verandering omarmen terwijl we dierbare herinneringen vasthouden, en onze schermen versieren met dit prachtige lila behang, met zorg handgeschilderd door mijn enorm getalenteerde vriendin, Sarah Konyer.

DOWNLOAD HIER UW GRATIS LILAC BEHANG:

{GROOT} {KLEIN} {MOBIELE ÉÉN} {MOBIELE TWEE}

Obtain wallpaper van de afgelopen maanden hier | Ontwerp en kunstwerk: Sarah Konyer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here