Home Huisdecoratie CLJ Zomerschool: Residence Styling 101

CLJ Zomerschool: Residence Styling 101

0
CLJ Zomerschool: Residence Styling 101


Chris Loves Julia | Zomerschool: Home Styling 101

Keuken bureau (vergelijkbaar) | Glanzende keramische vaas | Nep sneeuwbal bloemen | Stoel Kruk | Laptophoes | Koperen kookgerei

Slijp die potloden nr. 2 en open die mooie notitieboekjes, het is tijd om Summer season College 2024 te starten! Onlangs zijn we in juli diep in ontwerpprincipes gedoken en hebben we het Summer season College genoemd. Vorig jaar hebben we ons gericht op kleur! Kleurentheorie, het integreren van kleur in je huis en meer. Het was….GEWELDIG! (begin hier!) En daarvoor was de Summer season College gericht op verliefd worden op je huis, in de loop van 4 reduce en talloze quizzen, inspiratie en werkbladen. (start hier voor die een!)

Deze maand gaan we een gebied behandelen dat voor velen van ons moeilijk is: het stylen van ruimtes in je huis. Het maakt niet uit welke designstijl je mooi vindt, dezelfde principes kunnen worden toegepast. Hieronder leer je een acroniem dat je helpt om na te denken over wat elke kamer nodig heeft om als een ontworpen ruimte te voelen.

Ik start elke week met een aantal stylingrichtlijnen waar je misschien nog nooit eerder aan hebt gedacht. Op dinsdag stuur ik een aantal bonustips through e-mail (exclusief voor abonnees, dus Registreer hier!). Elke woensdag ga ik drie bundels met producten in verschillende prijsklassen samenstellen om je inspiratie te geven voor hoe ik een ruimte zou stylen. En elke vrijdag deel ik op Instagram een ​​aantal ruimtes die mij inspireren. Ik ben Dus Ik kijk ernaar uit om deze maand te beginnen met projecten die je hopelijk de kracht geven om binnen de ruimtes die je hebt te werken, zodat ze meer “af” aanvoelen!

Hoe ik styling aanpak (en een handige formule om te volgen)

Chris houdt van Julia | Julia stylet een kast in de "Moderne Cottage" in Idaho watervallen
Eetkamer in onze “Fashionable Cottage” Idaho Falls, ID 2020

Geribbelde glazen en houten kast | Lamp | Grote houten trog (classic) | Forba-pot | Wijnglazen

Ik denk dat de meeste mensen, als ze hun huis stylen, dat vaak doen om ander mensen als ze langskomen. Het is makkelijk om te denken: “Oh, ik wil dat het er leuk uitziet als die-en-die langskomt.” Dat is niet waar deze Summer season College voor mij om draait. Voor mij draait het om hoe je van je huis kunt genieten voor Jij. Weet je nog hoe je hebt gehoord: “Wacht niet om de jurk te dragen voor een speciale gelegenheid, draag hem gewoon”? Ik heb het gevoel dat we ongeveer hetzelfde doen met onze huizen. We wachten met het stylen van een kamer en het er op zijn greatest uit laten zien totdat er iemand langskomt. Maar hoe geweldig zou het zijn om dat gewoon voor onszelf te doen?! Laten we dat deze maand doen…en voor altijd.

Dit gaat niet over het stylen van je huis voor een tijdschriftshoot, het gaat over het stylen van je huis voor je eigen persoonlijke vervulling. Iedereen van ons verdient dat en ik denk niet dat het helemaal voor de hand ligt hoe je dat moet doen. Dus ik wil een kleine formule voor je maken om te onthouden, en we konden het in een acroniem knutselen om het makkelijker te onthouden. Dus, laten we het idee van STYLING eens uitsplitsen!

S voor glanzend

Chris houdt van Julia | "Moderne Cottage" Hoofd badkamer

Bolvormige kastknoppen | Rechthoekige metalen spiegel | Wandlampen | Wolken Muurkunst | Handdoekhouder van messing

Elke ruimte kan profiteren van iets glanzends. Dit is waar spiegels kom binnen, naast {hardware}wandlampen, lampen, dienbladen — alles wat licht in een kamer weerkaatst. Ik denk ook dat het belangrijk is om niet alleen metalen in te brengen, maar metalen te mixen zodat de kamer niet eentonig aanvoelt. Ik kies bijvoorbeeld vaak voor antiek messing en gepolijst nikkel in veel van mijn ruimtes, omdat ze zich allebei lenen voor een traditionele, maar toch moderne ruimte.

T voor Textuur

Chris houdt van Julia | "Moderne koloniale" Huis Hoofdslaapkamer
Winkel De Hoofdslaapkamer

Ik hou van een juxtapositie van texturen en textiel in bijna elke kamer. Als uw entree een jute tapijtIk vind het een leuk idee om het te combineren met een fluwelen financial institution. Als er een leren stoel in onze slaapkamerdan vind ik het geweldig om die zachte fluwelen financial institution in onze slaapkamer te brengen. Als er geen patroon in je kamer is, is styling een geweldige plek om patronen toe te voegen. Veel mensen schrikken terug voor patronen op grotere stukken zoals meubels, beddengoed en gordijnen omdat ze bang zijn om zich op de lange termijn aan een patroon te binden. Voeg dus wat strepen, golven of geometrische patronen toe aan je kussens, gooit, vloerkleden.

Y voor jou

Chris houdt van Julia | Julia voor familiefoto's aan de muur van de eetkamer

Eettafel | Stoelen (classic) | Vaas (vergelijkbaar) | Dinerborden (vergelijkbaar) | Galerijlijsten | CLJ x Shades of Gentle kroonluchter | Behang | CLJ x Loloi Briggs Mist/Ivory-kleed

Onze huizen moeten ons weerspiegelen, en de beste manier om uw huis uniek te laten voelen is door uw eigen smaak en persoonlijkheid in uw huis te brengen. Het zal uniek zijn van persoon tot persoon. Door iets sentimenteels, nostalgisch of eigenzinnigs toe te voegen aan onze ruimtes, wordt elke ruimte uniek van ons. Vaak denken mensen dat “jij” een familiefoto betekent en dat kan — kijk eens naar onze eetkamer! Wij hebben een hele muur met familiefoto’s in onze eetkamer en het geeft die kamer een persoonlijk gevoel. Maar het kan ook een memento zijn van een reis, een klein ingelijst plaatje dat betekenisvol is, of het kan een verzameling zijn die je hebt. Zoals als je oma koperen potten had, zodat je koperen potten omdat ze je aan haar doen denken. Iemand die naar die collectie kijkt, kent dat verhaal misschien niet, maar vindt het misschien wel prachtig, en dat is oké, need dat is wat je huis zo bijzonder maakt. de jouwe. Je kunt zelfs sentimentele kunst hebben die je cadeau hebt gekregen, zoals kleine huisjes, naam- of nummerplaatjes boven haken. Welk klein persoonlijk tintje kun je toevoegen dat het uniek maakt voor jou en je familie? Deze dingen hoeven niet te spellen “Ik! Ik woon hier!”, maar deze stukken creëren echt verhalen en zorgen ervoor dat het overal waar JIJ kijkt persoonlijk aanvoelt.

L voor Verlichting

Chris Loves Julia | Een kleine elektrische kaars aangestoken op keukenplanken

Winkel De Keuken

Als we het hebben over verlichting als styling, komt het neer op het creëren van een stemming. Dat betekent dat je lampen kiest die functioneel zijn voor de ruimte — of je nu een bepaald helderheidsniveau wilt bereiken of de look wilt verzachten. Het kiezen van de juiste kleur en helderheid van lampen verbetert de kenmerken van de ruimte en creëert de stemming die ik wil. Ik ga ook dimmers in de styling gooien, omdat ze een ruimte echt kunnen maken. Ik heb zelden de woonkamer licht helemaal door! Terwijl sommige ruimtes zich beter lenen voor een lamp dan anderen, probeer ik altijd meerdere lichtbronnen toe te voegen in bijna elke kamer. Of dat nu een overhead lantaarn en een foto licht in een bijkeuken of een kroonluchter en een overmaatse lamp in een slaapkamer is het belangrijk om opties te hebben om licht te stapelen als dat mogelijk is. Het zorgt ervoor dat de ruimte dynamischer en interessanter aanvoelt.

Ik voor uitnodigen

Chris Loves Julia | Een leren stoel en een zachte voetenbank in de Bonus Room
Winkel De Bonuskamer

Dit kan verschillende dingen betekenen, afhankelijk van de ruimte, maar je moet altijd nadenken over wat uitnodigend is. Dit kan lagen van dekens of tapijten om een ​​zacht gevoel te creëren. Kaarsen (echt of elektrisch) kan ook uitnodigend aanvoelen. Een plek om dingen neer te zetten, zoals een kapstok of opvangbak, zorgt er vaak voor dat het uitnodigend aanvoelt. Denk na over wat uw leven gemakkelijker maakt en wat goed voelt voor gasten. Misschien moet u een vaas van bloemen om je humeur op te vrolijken. Of misschien heb je een favoriete geur in je verdelerHet gaat erom wat ervoor zorgt dat jij je thuis gelukkig voelt.

N voor Noodzakelijk

Chris Loves Julia | De ingebouwde boekenkast in de studeerkamer

Winkel De Studie

Denk na over wat er nodig is in de ruimte die je stylet. Meestal betekent dat opbergruimte! Voor de entree kan dat een klein dienblad voor schoenen of vangschaal gerecht. Opslag hoeft niet per se gesloten te zijn, het is iets dat de minder mooie dingen (sleutels, zonnebrillen) kan verzamelen. dressoir is geweldig voor een entree om spullen te verzamelen die zich daar verzamelen. Elke ruimte heeft stijlvolle opbergruimte nodig. Ook heeft elke ruimte een stapel van iets nodig om een ​​gevoel van visuele orde te creëren. In de keuken die zou kunnen zijn voetstuk met voetstuk met een olieflesje En kaars erop. Of een boekenkast dat een stapel heeft van boeken met een gewogen beeldhouwwerkHet gaat om het creëren van hoogte en balans in uw gestylde ruimte.

G voor Groen

Chris houdt van Julia | De "Moderne Cottage" Woonkamer
Winkel De Woonkamer

Ik denk dat je in bijna elke ruimte iets groens nodig hebt. Groen ontspant de geest en zorgt voor een verbinding met de natuurlijke wereld, zelfs als het through een nepplant of vaas van stengels. Wees niet bang om nep- en echte planten te mixen, als dat jouw stijl is. Ik kies meestal voor neutrale stengels in wit en groen, zodat ze meer een achtergrondelement zijn en niet het middelpunt. Dit zorgt ervoor dat de ruimte opener aanvoelt.

Morgen komen we weer bij elkaar om te leren hoe ik deze principes toepas op de eerste ruimtes die je in huis ziet: de veranda, de entree (of bijkeuken) en de toiletruimte. De les is afgelopen!

Als je wat “additional studiepunten” wilt, bekijk dan onze eerdere sessies, waaronder Kleurenschool En Phrase verliefd op uw huis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here