Home Technische gadgets voor thuis De duurzaamheid van huiseigenaren wordt versterkt met Loop EV-laders en sluit zich aan bij het ‘Works With SmartThings’-ecosysteem

De duurzaamheid van huiseigenaren wordt versterkt met Loop EV-laders en sluit zich aan bij het ‘Works With SmartThings’-ecosysteem

0
De duurzaamheid van huiseigenaren wordt versterkt met Loop EV-laders en sluit zich aan bij het ‘Works With SmartThings’-ecosysteem


De duurzaamheid van huiseigenaren wordt versterkt met Loop EV-laders en sluit zich aan bij het ‘Works With SmartThings’-ecosysteem

Met de snelle toename van het gebruik van elektrische voertuigen (EV) zijn we daar blij mee Loop mondiaaleen toonaangevende leverancier van EV-laders, is nu beschikbaar through de SmartThings-app, waardoor huiseigenaren Loop-laders naadloos kunnen integreren binnen het SmartThings-ecosysteem.

Met deze integratie krijgen huiseigenaren de mogelijkheid om moeiteloos hun Loop-laders, zoals de EV-Flex, te bedienenTM, through de SmartThings-app of spraakopdrachten. Hierdoor kunnen gebruikers laadsessies starten/stoppen en monitoren, hun laadgeschiedenis bekijken en het energieverbruik volgen. Het resultaat is een uitgebreider energieprofiel voor thuis dat niet alleen duurzaam leven ondersteunt, maar ook waardevolle inzichten biedt in energieverbruikspatronen.

Loop onderscheidt zich als het eerste EV-oplaadbedrijf binnen het SmartThings-netwerk en weerspiegelt de toewijding van beide bedrijven aan kwaliteit, gebruikerstevredenheid en innovatie.

Loop en SmartThings blijven het voortouw nemen bij het stimuleren van innovatieve, gebruikersgerichte oplossingen voor een duurzamere toekomst. Dankzij SmartThings-energieeen uitgebreide oplossing voor energiebeheer binnen de SmartThings-app, kunnen gebruikers hun EV-opladers aansluiten om slimmere energiebeslissingen te nemen die hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen.

Tegelijkertijd streeft Loop ernaar om huiseigenaren de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplaadoplossingen te bieden, waarmee zij haar visie op een superieure oplaadervaring voor de duurzame toekomst van transport bevordert.

Dit partnerschap vergroot de toegankelijkheid en het gemak van Loop-laders en benadrukt tegelijkertijd de toewijding van SmartThings aan duurzame partnerschappen, waardoor nieuwe maatstaven worden gezet op het gebied van kwaliteit en gebruikerstevredenheid.

Ga voor meer informatie over de door Loop World en Works With SmartThings (WWST) gecertificeerde producten naar https://www.smartthings.com/supported-devices.

Ga voor meer informatie over Loop EV-laadoplossingen naar loopglobal.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here