Home Huizen renovatie Duurzame, stijlvolle verlichting van Gantri in Californië

Duurzame, stijlvolle verlichting van Gantri in Californië

0
Duurzame, stijlvolle verlichting van Gantri in Californië


Vakmanschap ontmoet helderheid in Gantri-verlichting, opgericht door Ian Yang, een in SF gevestigde ondernemer die op een missie is om slimme, verfijnde, goed geprijsde verlichting aan design-forward-klanten te brengen door samen te werken met internationale ontwerpstudio’s. “Wij geloven dat een goed ontwerp en goede verlichting onze alledaagse ervaring verbeteren”, zegt hij. Gantri biedt tafelverlichting (“Van topmakers tot de bovenkant van uw tafel”), vloerlampen, wandlampen (geïnstalleerd in enkele minuten – geen elektricien nodig) en klemverlichting, allemaal verkrijgbaar in een reeks van 10 verfijnde, op de aarde geïnspireerde kleuren, van Sand (beige) tot Canyon (donker roest) tot Forest (donkergroen), en zijn voorzien van dimbare LED’s van museumkwaliteit voor een warme, uitnodigende sfeer.

En als het op duurzaamheid aankomt, hebben Yang en zijn workforce pionierswerk verricht met een 3D-geprint productieproces, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige plantaardige polymeren, wat betekent dat elke lamp op bestelling wordt gemaakt, waardoor onnodig afval wordt verminderd. “Wij produceren lokaal en on-demand in het hart van Californië; dit proces vermindert de inefficiëntie zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit: minder afval, betere verlichting”, zeggen ze.

Hier zijn enkele favorieten:

Kiro-tafellamp

Gantri Kero tafellamp 11102320
Boven de Kero tafellamp ($ 248) is een nieuwe versie van de iconische kerosinelamp van Zelfstandig naamwoord Studio van San Francisco, onder leiding van Elvin Chu.

Gantri Kero tafellamp 010515
Boven de Kero tafellamp is verkrijgbaar in Canyon (hierboven afgebeeld), Forest en Sand.

Baltra tafellamp

Gantri vrijdragende tafellamp 11102311
Boven de Baltra tafellamp ($ 198) door gevestigd in Brooklyn Kickie Chudikova is een studie in balans; verkrijgbaar in Carbon, Snow en Persimmon (hierboven afgebeeld).

Baltra Gantri 2
Boven: De Baltra-basis, hierboven weergegeven in Sneeuw, dient als handig landingsplatform voor sleutels, brillen en andere gemakkelijk kwijt te raken benodigdheden.

Woord tafellamp

the word tafellamp ($198), ontworpen door studio word en geïnspireerd op griekse col 19
Boven de Woord tafellamp ($198), ontworpen door Studio Phrase en geïnspireerd op Griekse zuilen, is voorzien van verticale groeven die een zachte visuele textuur creëren en warmte toevoegen aan elke kamer. Studiowoord is een ontwerpstudio opgericht door Kyuhyung Cho en Jungyou Choi.

Analoge taaklamp

gantri analoge taaklamp 11102319
Boven de Analoge taaklamp ($ 248), ontworpen door Lengthy Seashore, gevestigd in CA Chris Grannebergis verkrijgbaar in Persimmon, Carbon (hierboven afgebeeld) en Stone.

Maska-lamp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here