Home Slaapkamer interieurontwerp Geef het geschenk van slaap dit feestelijke met Vencasa.

Geef het geschenk van slaap dit feestelijke met Vencasa.

0
Geef het geschenk van slaap dit feestelijke met Vencasa.


vencasa-tempur-travel-original-reiskussen-lifestyle-re

Laten we ons voorbereiden op onze reis

Terwijl sommige mensen overal kunnen slapen, is er voor sommigen enige voorbereiding nodig om de greatest mogelijke slaap te krijgen tijdens het reizen. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om uzelf voor te bereiden op het slapengaan voordat u deze kerst zelfs maar op reis gaat, en dat begint met het vinden van de beste kwaliteit reisaccessoires.

Afgezien van het kiezen van het perfecte reisaccessoiresgepast kleden kan ook heel belangrijk zijn om van uw reis te kunnen genieten. Probeer je comfortabel te kleden, draag losse kleding en laagjes die je afhankelijk van de temperatuur kunt aan- of uittrekken.

Onthoud altijd dat gehydrateerd blijven belangrijk is tijdens het reizen. Ook kan het vermijden van gekruid en vet voedsel helpen om uw slaapkwaliteit te verbeteren, evenals het vasthouden aan uw bestaande eetschema om te voorkomen dat het interne ritme van uw lichaam in de warfare raakt.

REIS ALTIJD MET HET JUISTE GEREEDSCHAP

Als u thuis bent, zijn er omgevingsfactoren die uw slaap beïnvloeden; consolation, geluid en licht. Als u tijdens uw reis beter wilt slapen, kunt u met de juiste hulpmiddelen uw controle over deze factoren verbeteren.

Consolation: Hoewel autostoelen en vliegtuigstoelen erg oncomfortabel zijn, zijn er manieren waarop je ze enigszins comfortabel kunt maken. Veel mensen zweren bij een reiskussen en de TEMPUR® Reiskussen is uitgerust met materiaal dat een visco-elastisch schuim met hoge dichtheid is dat zich good aanpast aan uw lichaamsvorm, gewicht en temperatuur voor nachtelijk consolation en ondersteuning.

vencasa-het-reiskussen-orig

Als uw rug wat additional ondersteuning nodig heeft, is de Tempur transit lendensteun is ideal omdat het is gevormd vanuit een ondersteunende drukverlagende werking TEMPUR®-materiaal, en u kunt de reisrugleuning eenvoudig tussen uw rug en uw stoel plaatsen in de zitpositie van uw voorkeur, zodat uw reis zo soepel mogelijk verloopt.

vencasa-geschenkexemplaar

  • Licht: Als u de beste rust wilt krijgen en tijdens het reizen gevoelig bent voor licht, dan is de TEMPUR® Slaapmaskeris de oplossing. Twee dingen maken het perfecte slaapmasker: totale duisternis en een comfortabele pasvorm, en de TEMPUR®Het materiaal in ons slaapmasker zorgt voor beide. Doordat het een gewatteerd slaapmasker is, vormt het zich good naar je gezicht. De TEMPUR® verstelbaar slaapmasker biedt de voordelen van volledige duisternis, zodat u tijdens uw reis gemakkelijk kunt wegdromen en een dutje kunt doen.

  • Lawaai: Als het tijd is om te gaan slapen, is het normaal gesproken stil in je slaapkamer en tijdens het reizen zijn er veel dingen die je rust verstoren. Tijdens het vliegen kan het het cabinepersoneel zijn dat op en neer beweegt en drankjes en eten serveert. En tijdens het rijden kunnen het de andere auto’s zijn die zich in de buurt van de auto bevinden waarin u reist. Investeren in oordopjes of goede oortelefoons kan helpen het geluid te blokkeren.

Hoewel het beheersen van deze factoren uw slaapkwaliteit tijdens het reizen kan verbeteren, is een kussen van goede kwaliteit dat u kunt gebruiken zodra u op uw bestemming bent aangekomen, van essentieel belang. Voeg een vleugje toe TEMPUR® op uw reizen met de ONE by TEMPUR™ Orthopedisch slaapkussen. De innovatieve vorm en voorgevormde randen, samen met het ONE by Tempur™ ondersteunende orthopedische slaapkussen, hebben superzacht materiaal aan de binnenkant om de perfecte balans te bieden tussen consolation en ondersteuning voor uw hoofd, nek en schouders, ongeacht hoe u graag slaapt.

vencasa-één-steun-zijkussen

De ONE by TEMPUR™ Orthopedisch slaapkussen is niet zomaar een slaapkussen, je kunt het proberen als rugsteunkussen, zitwig en laptopstandaard, het perfecte reismaatje voor iedereen!

vencasa-one-support-lifestyle-min

Geef deze kerst het geschenk van slaap VencasaLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here