Home Huizen renovatie Formica boemerang nu te koop in 3 restricted version kleuren

Formica boemerang nu te koop in 3 restricted version kleuren

0
Formica boemerang nu te koop in 3 restricted version kleuren


(Hé, hiervoor ben ik met pensioen gegaan!) Als je een grote fan bent van Formica’s beroemde ‘Skylark’ oftewel boemeranglaminaat en verlangt naar een aanrechtblad in een van de retrokleuren, dan heeft de Kerstman je een vroeg cadeau gebracht: Als onderdeel van de viering van het 110-jarig jubileum heeft Formica zojuist dit iconische laminaat gelanceerd als een gelimiteerde editie in drie retrokleuren. Geen woord over hoe lang het beschikbaar zal zijn. Het is alleen beschikbaar by way of de Amazon-winkel van Formica (affiliatielinks volgen):

Voor degenen onder u die van visueel houden:

Formica deelde het nieuws by way of dit persbericht:

CINCINNATI, 29 november 2023 /PRNewswire/ — Op veler verzoek kondigt Formica Company de heruitgave aan van het iconische Boomerang-patroon in drie restricted edition-kleuren: Atomic Pink, Sunglow en Aquamarine.

Boomerang wordt herinnerd als een iconisch ontwerp uit het midden van de eeuw en geliefd bij midmod-enthousiastelingen. Het is een belangrijk onderdeel van residentiële en commerciële ruimtes sinds de oorspronkelijke lancering in 1951, toen het werd ontworpen door Brooks Stevens Design Associates.

“Het Boomerang-patroon is een gevierde favoriet bij followers uit onze archieven”, zegt Meghan Howell, creatief directeur voor Formica Group Noord-Amerika. “We zijn zo opgewonden dat we deze kans krijgen om het opnieuw uit te brengen als onderdeel van ons 110-jarig jubileumfeest!”

Deze drie kleuren voldoen aan de prestatienormen voor kras-, vlek- en slagvastheid van het Formica®-merklaminaat. Met de 58 Matte afwerking kunnen de Boomerang-patronen worden gebruikt voor tafels, werkbladen, planken, kasten en meer.

De particulars van de drie kleuren zijn:

  • 4ft x 8ft Formica® Merk Laminaatblad Aquamarijn Boomerang
  • 4ft x 8ft Formica® Merk Laminaatblad Atomic Pink Boomerang
  • 4ft x 8ft Formica® Merk laminaatplaat Sunglo Boomerang

Tijdelijk beschikbaar in de Formica Company Amazon.com-winkel.

Over Formica Company

Formica Company, opgericht in 1913, onderdeel van de Formica Group, is toonaangevend in het ontwerp, de productie en de distributie van innovatieve oppervlakteproducten voor commerciële en residentiële toepassingen. Ga voor meer informatie over Formica Company, haar producten, speciale programma’s en promoties naar www.formica.com of bel 1-800-FORMICA™.

Over Formica Groep

Formica Group is een wereldwijde groep van bedrijven bestaande uit Formica Canada Inc., Formica Company, Formica de Mexico SA de CV, Formica IKI Oy, Formica Skandinavien AB, Formica Restricted, Formica SA, Formica SAS, Formica Taiwan Company, Formica (Thailand) Co., Ltd., Formica (Azië) Ltd., Formica decoratieve materialen (China) Co., Ltd. en Homapal GmbH, onder andere.

Let op: Formica®, het Formica® Anvil-logo, het Boomerang Design en Boomerang® zijn geregistreerde handelsmerken van The Diller Company. 1-800-FORMICA™ is een handelsmerk van The Diller Company. Alle rechten voorbehouden. ©2019 De Diller Company.

Gefeliciteerd met je verjaardag, Formica 🙂!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here