Home Huizen bouwen Hoffman Academy Pianolessen on-line (recensie)

Hoffman Academy Pianolessen on-line (recensie)

0
Hoffman Academy Pianolessen on-line (recensie)


Heeft u erover nagedacht om uw kinderen pianolessen te geven? thuisschool? Ik weet dat je niet alleen bent! Piano is voor elk gezin een geweldige vaardigheid om in te investeren. Het kan echter een uitdaging zijn vind leuke pianolessen van hoge kwaliteit zonder uitgaven en arm en been. Vooral als je een hele groep kinderen hebt die willen leren! Pianolessen van de Hoffman Academie zijn een hulpbron waar we tijdens onze jaren van thuisonderwijs keer op keer naar terug zijn gekomen. Lees verder voor meer informatie en probeer het eens!

(Openbaarmaking: ik heb een exemplaar van het Hoffman Academy Premium-niveau aangevraagd in ruil voor een recensie. Alle meningen zijn die van mij en we gebruiken dit programma al jaren met veel plezier!)

Leuke online pianolessen die passen bij het schema en budget van uw gezin! Probeer pianolessen van de Hoffman Academy voor uw thuisschool.

Openbaarmaking: *Dit bericht kan affiliatielinks bevatten. Als affiliate verdien ik met in aanmerking komende aankopen. Lees de openbaarmakingen en voorwaarden voor meer informatie.

Achtergrondverhaal: Ik heb mogelijk de meest muzikale echtgenoot ooit. Hij lijkt alles te kunnen bespelen en alle kinderen leren een of ander instrument. Toen ze allemaal jong waren, zei mijn man “Ik zou dolgraag een muzikaal gezin willen stichten.” Met een piano in huis en een man die er altijd op speelde, was het slechts een kwestie van tijd voordat alle zes de kinderen piano wilden leren spelen.

Maar wauw, pianoles voor 6 kinderen!? Dat kan HEEL duur worden! Ik ging op zoek naar een betaalbare oplossing en kwam tot enkele conclusies:

 • Privélessen kosten zoveel, vooral voor meerdere kinderen.
 • Met de kleine kinderen op sleeptouw is het niet praktisch om kinderen naar pianolessen te slepen.
 • Er zijn YouTube-filmpjes te vinden, maar die houden de aandacht van mijn kinderen niet echt lang genoeg huge.

Binnenkomen Hofman Academie piano les.

De Hoffman Academy is al meer dan 10 jaar mijn aanspreekpunt als ik mijn kinderen kennis laat maken met piano. Tegenwoordig heb ik een 10e-klasser die overweegt een hoofdvak muziek te worden. Hij neemt privé pianolessen en geeft recitals (dat niveau heb je wel nodig als je dat nummer hebt gekozen). Maar waar begon hij? Hofman Academie! En nu heb ik verschillende kinderen op de piano laten springen met behulp van dit fantastische hulpmiddel.

De kosten van pianolessen hebben je in de steek gelaten? We besparen VEEL geld met dit leuke en zeer effectieve programma met Hoffman Academy!
Zijn ze niet schattig? Dit was toen mijn nu 10e-klasser nog maar 9 was

Dit is waarom Pianolessen van de Hoffman Academie zijn voor ons een overwinning geweest:

 • Maakt gebruik van een beproefde en effectieve onderwijsaanpak.
 • Het kan vanuit het consolation van ons eigen huis. (Je hoeft de kinderen niet naar de reduce te brengen!)
 • Is eenvoudig schaalbaar naar meerdere kinderen.
 • Heeft geweldige GRATIS reduce beschikbaar om mee aan de slag te gaan.
 • Biedt een Premium-niveau wanneer ze klaar zijn om dieper te duiken.
 • Het Premium-niveau is SUPER betaalbaar in vergelijking met persoonlijke reduce
 • Mijn kinderen zijn dol op meneer Hoffman en vinden het programma boeiend en leuk!

Wat is Hoffman Academy en welke methoden worden er gebruikt?

Ik hou van het verhaal en het doel achter de Hoffman Academy. Het begon in 2007 door de heer Hoffman en zijn vrouw, die een passie hebben voor het bieden van toegankelijk en betaalbaar muziekonderwijs voor elk variety dat wil leren. De heer Hoffman leidt een fysieke academie in Portland, Oregon (in onze hoek van het land!) en ook HoffmanAcademy.com, waar u een geweldige bibliotheek met free of charge videolessen beschikbaar voor kinderen! Ze geven op een leuke en effectieve manier pianoles en worden tot nu toe door meer dan 2 miljoen studenten gebruikt.

Hofman Academie gebruikt de meest actuele lesmethoden, vermengd met de heer Hoffman’s eigen benadering van piano-instructie. De Hoffman-methode, een product van de uitgebreide ervaring van de heer Hoffman op het gebied van muziekonderwijs en het leren van kinderen, stelt leerlingen in staat muziek te leren door het te ervaren. De aanpak is aantrekkelijk voor kinderen en begrijpt ze meteen echte stukken spelenen als resultaat WILLEN ze pianolessen volgen!

Pianolessen van de Hoffman Academy zijn een betaalbare optie voor thuisonderwijsgezinnen!

De pianolessen van de Hoffman Academy bevatten leuke en boeiende video's waarin liedjes, muziektheorie en meer worden geleerd!

De pianolessen van de Hoffman Academy bevatten leuke en boeiende video's waarin liedjes, muziektheorie en meer worden geleerd!

De pianolessen van de Hoffman Academy bevatten leuke en boeiende video's waarin liedjes, muziektheorie en meer worden geleerd!

Wat zit er in de GRATIS versie van de pianolessen van de Hoffman Academy?

Als je web begint, is de free of charge versie van pianolessen van de Hoffman Academy heeft veel te bieden. Het is een geweldige manier om te zien of uw leerling geïnteresseerd blijft en de reduce ook zelfstandig zal voortzetten!

 • 16 eenheden met in totaal 322 reduce.
 • Boeiende en leuke lesvideo’s waarin liedjes, theorie, improvisatie en meer worden geleerd!
 • Fantastische bibliotheek met thematische lesvideo’s (klassiek, vakantie/religieus, movies en television, enz.) die u kunt sorteren op moeilijkheidsgraad.

Wat biedt het Premium-lidmaatschap?

Wij zijn echt dol op de Premiumlidmaatschap van de Hoffman Academie.

Dit is wat je krijgt met Premium:

 • Alle videolessen en thematische lesbibliotheek beschikbaar in de free of charge versie.
 • Interactieve leerspellen – Leuke on-line pianospellen die uw leerlingen uitdagen om te oefenen wat ze hebben geleerd, zoals ritme, notenherkenning, zichtlezen, oordicteren en meer.
 • Oefenhulpmiddelen – Om u te helpen bij het leren en onthouden, heeft u voor elke les toegang tot stapsgewijze oefengidsen, audiotracks en herhalingsoefeningen.
 • Downloadbare materialen – De reduce hebben afdrukbare begeleidende pagina’s met bladmuziek, werkbladen voor muziektheorie en interactieve pagina’s.
 • Meer leermiddelen – Voor additional leerplezier ontvang je afdrukbare flashcards, spelletjes en bladmuziek van liedjes.

De interactieve spellen, oefenlessen en de afdrukbare begeleidende pagina’s maken het Premium-lidmaatschap naar mijn mening echt de moeite waard! En kinderen moeten zelfstandig of met heel weinig hulp reduce kunnen volgen.

Methodeboek voor pianolessen van de Hoffman Academie

Hoe we Hoffman-pianolessen gebruiken

Deze keer vroeg mijn vijfde variety, Henry, om serieus met pianolessen te beginnen. Hij is bijna 9 jaar oud en speelt al meer dan een jaar op gehoor wat hij maar kan. Natuurlijk zijn we overgestapt op pianolessen van de Hoffman Academy en zijn we begonnen met het Premium-lidmaatschap! Hij werd vooral gemotiveerd door de wedstrijden en de toegang tot de oefensessies.

Ik heb de begeleidende pagina’s van tevoren afgedrukt en in een map gestopt, zodat hij deze bij elke les kon gebruiken.

Hier ziet u hoe hij het programma gebruikt:

 • Elke week doet hij zelf 2-3 videolessen en voltooit hij de bijbehorende afgedrukte pagina’s. Het duurt ongeveer 15-20 minuten.
 • Op andere dagen gebruikt hij de stapsgewijze begeleide oefening.
 • Als hij elke dag klaar is, magazine hij een aantal spellen doornemen.
 • Als hij vastloopt, gebruikt hij de audio-opnamen en ander leermateriaal.
 • Ik liet hem de bibliotheek met themalessen verkennen om wat nieuwe liedjes op te pikken. Op dit second leert hij een aantal kerstliedjes!

Pianolessen van de Hoffman Academie zijn ongelooflijk flexibel om aan de behoeften van uw pupil en het schema van uw gezin te voldoen. Dat is vrijwel een MUST voor een druk groot thuisonderwijsgezin. De reduce zijn kort en boeiend, ze kunnen in elk schema en elke thuisschoolroutine worden ingepast, en ze kunnen zelfstandig worden gevolgd.

Een paar opmerkingen om te overwegen…

 • Wat mij opviel is dat ouders en leerlingen van 13 jaar en ouder dit wel kunnen plaats opmerkingen over de videolessen. We zijn voorzichtig met on-line communicatie, maar als mijn kinderen commentaar willen geven of een vraag willen stellen, zou ik er geen probleem mee hebben om zelf in de reacties voor hen te posten. Ze lijken te worden gemodereerd en ik heb niets twijfelachtigs gezien.
 • Dat zul je willen blader door de bibliotheek van themaliedjes om te zien of het een functie is die u door uw variety wilt laten gebruiken of dat er nummers zijn die niet binnen uw gezinsregels passen. We hebben daar een aantal liedjes gezien uit movies waar onze kinderen niet naar kijken, maar ik zou me er geen zorgen over maken als ze de liedjes zouden spelen. Ik weet dat sommige andere gezinnen er misschien niet hetzelfde over denken, dus het is iets om naar te kijken en te beslissen hoe je het aanpakt!

Kortom over pianolessen van de Hoffman Academy

We zullen pianolessen van de Hoffman Academy blijven gebruiken voor ons gezin en zijn zo blij met de functies en liedjes die ze in de loop der jaren hebben toegevoegd. Maar het beste deel is de kwaliteitslesvideo’s en de boeiende stijl van Hoffmandie er al die tijd al was!

Als je een groot gezin bent zoals het onze, of gewoon kwaliteitspianolessen wilt volgen met een beperkt finances, ga dan zeker eens kijken Pianolessen van de Hoffman Academie.

SPECIALE COUPONCODE!

Wil je het Premium Lidmaatschap uitproberen? Ontvang 10% korting als u zich abonneert en gebruik code LEARN bij het afrekenen!

Pianolessen van de Hoffman Academy zijn een betaalbare optie voor thuisonderwijsgezinnen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here