Home Huisdecoratie Gezellige oplaadplekken rondom het huis waar het hele gezin van kan genieten

Gezellige oplaadplekken rondom het huis waar het hele gezin van kan genieten

0
Gezellige oplaadplekken rondom het huis waar het hele gezin van kan genieten


Blogpost afbeelding 1

Het hele jaar door komen we gebieden in ons leven tegen die gehaast aanvoelen of altijd in beweging zijn… zelfs de ‘rustige’ dagen kunnen vermoeiend lijken. Soms kunnen we helpen met de planning van werkprojecten tot schoolactiviteiten, oh en tijd vinden om te koken, schoon te maken en te slapen. Wij houden ervan om gezellige oplaadplekken rondom het huis te bouwen waar het hele gezin van kan genieten. We hebben onlangs deze ruwe tafel van House Depot aan onze serre toegevoegd om onze nieuwste ruimte dit winterseizoen te verfraaien. We houden allemaal van onze kleine stukjes rust en tijd voor onszelf, en deze tafel previous excellent in deze hoek. We genieten er op veel verschillende manieren van, van een klein hapje eten, onze familiepuzzel uitzoeken of zelfs een warme thee drinken terwijl we e-mails lezen. Deze ruimte voldoet aan de behoeften van het hele gezin en we zijn er zo dankbaar voor.

Blogpostafbeelding 2
Blogpostafbeelding 9

Laten we deze tabel eens bekijken. Deze tafel wordt geleverd in onbewerkt grenenhout, klaar om te worden gekleurd of geverfd, zodat hij excellent in uw ruimte previous. Ik kocht deze tafel by way of HomeDepot.com en werd bij mij thuis afgeleverd.

Blogpostafbeelding 4
Blogpostafbeelding 7

Terwijl deze tafel in de uitverkoop was, kwamen we nog steeds in aanmerking voor ‘free of charge verzending bij bestellingen van meer dan $ 45 greenback’. Normaal gesproken kiezen we voor free of charge ophalen in de winkel, maar we hadden een behoorlijk drukke werkweek en het was niet op de planning om naar het thuisdepot te gaan, dus de tweedaagse verzending naar huis werkte prima voor dit undertaking. Een goed punt om te overwegen: als u niet over de voertuiggrootte beschikt die op de tafel previous, is bezorging een geweldige optie voor dit undertaking en vele andere grotere materiaalprojecten op de weg. En als u zich ooit overweldigd voelt door een undertaking waar u nieuw mee bent, heeft on-line winkelen een aantal geweldige ingebouwde hulpmiddelen, zoals Projectrekenmachines, ProductaanbevelingenEn Winkel de kamer, om u de beste middelen te bieden om dat undertaking goed en hopelijk binnen het price range te voltooien.

350

Deze tafel wordt klaar voor montage geleverd, met zeer eenvoudig te begrijpen instructies. Ik ben dol op de doe-het-zelf/creatieve toets die deze tafel biedt, het is meer dan hem alleen maar op zijn plaats zetten en weglopen. Al uw benodigdheden om uw tafel af te maken, kunt u ook bij House Depot verkrijgen. Dat further vleugje maatwerk maakt het de perfecte, gezellige toets aan uw ruimte. Jaren geleden hadden we dezelfde tafel al in ons bezit. Ik hield absoluut van de tafel, maar door verbouwingen en herontwerp hebben we afscheid genomen van onze eerste tafel. Nu hebben we er een perfecte ruimte voor in onze serre, dus hebben we er nog een gekocht en die previous zo goed. De tafel wordt geleverd met het gereedschap dat nodig is om hem in elkaar te zetten, maar om nog een beetje meer aan de montage toe te voegen, hebben we een paar stappen toegevoegd. Als u om welke reden dan ook van de mogelijkheid van demontage geniet, zou ik de volgende stappen niet uitvoeren, dit helpt de tafel jarenlang gemonteerd te houden.

Blogpostafbeelding 5

Schroefdraadborging

Alle bouten waarmee de poten aan de foundation en de bovenkant van het voetstuk zijn bevestigd, krijgen een gezonde laag schroefdraadborging. Het spreekt voor zich, maar het is een pasta die op de schroefdraad wordt aangebracht om te voorkomen dat de bouten uit de moeren komen. Als je het stuk vanuit verschillende ruimtes verplaatst, of verplaatst om het schoon te maken, zullen die bouten natuurlijk naar buiten willen, schroefdraadborging zorgt ervoor dat dit niet gebeurt, waardoor het stuk stevig en stevig blijft, waardoor het langer meegaat.

Houtlijm

We hebben houtlijm aangebracht op de deuvels waarmee de poten op het voetstuk zijn bevestigd en op het vlakke gedeelte waar het voetstuk het tafelblad raakt. Dit zorgt ervoor dat het hout niet verschuift, wat wederom de levensduur van de tafel verlengt.

Blogpost afbeelding 10

We hadden al de further benodigdheden voor dit undertaking, maar ik denk niet dat mensen zichzelf in deze tijd van het jaar in overweging nemen. De budgetten worden krap en we brengen al meer tijd door in de winkels dan we willen, maar vergeet jou niet en geef jezelf objects cadeau die je ontspanning zullen brengen wanneer je die het meest nodig hebt. Van nieuwe meubelstukken om een ​​gezellige ruimte af te werken, verf om je volgende leeshoekje op te frissen, en zelfs organisatieplanken, bakken en zoveel erts. House Depot heeft u gedekt. Dus hoewel je misschien die doe-het-zelfvriend of familielid op je boodschappenlijstje hebt staan, kijk dan ook zelf eens.

Blogpostafbeelding 8
Uitgelichte afbeelding blogpost

We bevinden ons momenteel allemaal in verschillende seizoenen van het leven. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf vrij te maken om op te laden, ook al zijn dat een paar minuten tot een paar uur per dag. Wees creatief en vind ruimtes en locaties in en rond je huis om deze gezellige toevluchtsoorden voor jou en je gezin te creëren. Ik garandeer dat je een positieve impression zult hebben op jou en de mensen om je heen! Heel erg bedankt voor het stoppen van de weblog vandaag en om de andere dag, het betekent echt alles voor ons hier op de boerderij. Blijf ons dagelijks volgen op LTK, Fb, Instagram, Pinterest en TikTok. Nogmaals bedankt en blijf gezellig!

xxLizMarie
Dit bericht werd gesponsord door House Depot. De inhoud en meningen van producten en diensten zijn van mijzelf.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here