Home Huizen bouwen Popsicle Stick Button Sneeuwvlok- Zelfgemaakte Kerstboomornament

Popsicle Stick Button Sneeuwvlok- Zelfgemaakte Kerstboomornament

0
Popsicle Stick Button Sneeuwvlok- Zelfgemaakte Kerstboomornament


Zelfgemaakte kerstversieringen maken is momenteel mijn favoriete knutselactiviteit! Tegen de tijd dat Kerstmis aanbreekt, zullen mijn kinderen en ik een flink aantal nieuwe, volledig doe-het-zelf-kerstversieringen hebben gemaakt om neer te zetten! Deze keer heb ik besloten om voor een iconisch symbool van de winter te gaan: de sneeuwvlok! Als u uw increase ook wilt versieren met een zelfgemaakte kerstboomversiering of twee, maak dan dit Ijsstokje Knop Sneeuwvlok!

Popsicle Stick Button Sneeuwvlok - Dit zelfgemaakte kerstboomornament is zo leuk om te maken en gemakkelijk aan te passen! Voeg dit jaar deze schattige DIY-ijslollyknop-sneeuwvlok toe aan je boom! | diy kerstornament, kerstknutselen, zelfgemaakte kerstornamentideeën

Openbaring: Dit bericht kan affiliate hyperlinks naar Amazon en/of Etsy bevatten, wat betekent dat ik een kleine commissie kan verdienen op sommige van de hyperlinks in dit bericht. Zie onze Openbaarmakingspagina voor meer informatie.

Als je dit ambacht met kinderen doet, overweeg dan om je lijmpistool op een laag vuur te zetten. Hete hitte is niet nodig, en lage hitte verkleint de kans dat iemand superhete lijm aanraakt. Ik zou niet aanraden om gewoon wit te gebruiken college/knutsellijm omdat het waarschijnlijk niet sterk genoeg zal zijn.

Ik heb allemaal witte knopen gebruikt op mijn zelfgemaakte kerstboomversiering. Maar dat hoeft niet! Overweeg om knoppen in verschillende kleuren te gebruiken en/of de basissneeuwvlok een andere kleur te geven. Wees creatief en veel plezier ermee!

Popsicle Stick Button Sneeuwvlok- Zelfgemaakte Kerstboomornament

Materialen

Popsicle Stick Button Sneeuwvlok - Dit zelfgemaakte kerstboomornament is zo leuk om te maken en gemakkelijk aan te passen! Voeg dit jaar deze schattige DIY-ijslollyknop-sneeuwvlok toe aan je boom! | diy kerstornament, kerstknutselen, zelfgemaakte kerstornamentideeën

3 knutselstokjes/ijslollystokjes
Witte acrylverf
Witte knoppen (Ik heb er een gebruikt parelknop in halve bolstijl voor het midden, maar dat is optioneel)
Borduurgaren of touwtje
Hete lijm/heet lijmpistool
Kwast

Routebeschrijving

Popsicle Stick Button Sneeuwvlok - Dit zelfgemaakte kerstboomornament is zo leuk om te maken en gemakkelijk aan te passen! Voeg dit jaar deze schattige DIY-ijslollyknop-sneeuwvlok toe aan je boom! | diy kerstornament, kerstknutselen, zelfgemaakte kerstornamentideeën

1. Gebruik witte acrylverf en een kwast om drie knutselstokjes te beschilderen. Laat volledig drogen.
2. Gebruik hete lijm om de stokjes aan elkaar te bevestigen, in het midden, zoals weergegeven.

Popsicle Stick Button Sneeuwvlok - Dit zelfgemaakte kerstboomornament is zo leuk om te maken en gemakkelijk aan te passen! Voeg dit jaar deze schattige DIY-ijslollyknop-sneeuwvlok toe aan je boom! | diy kerstornament, kerstknutselen, zelfgemaakte kerstornamentideeën

Popsicle Stick Button Sneeuwvlok - Dit zelfgemaakte kerstboomornament is zo leuk om te maken en gemakkelijk aan te passen! Voeg dit jaar deze schattige DIY-ijslollyknop-sneeuwvlok toe aan je boom! | diy kerstornament, kerstknutselen, zelfgemaakte kerstornamentideeën3. Bevestig witte knopen met hete lijm op de knutselstokjes. Ik begon met een grotere knop in het midden en vond een knop in de vorm van een halve bal om daar bovenop te plaatsen. Ga door met het toevoegen van knoppen totdat je knutselstokken volledig bedekt zijn.

Popsicle Stick Button Sneeuwvlok - Dit zelfgemaakte kerstboomornament is zo leuk om te maken en gemakkelijk aan te passen! Voeg dit jaar deze schattige DIY-ijslollyknop-sneeuwvlok toe aan je boom! | diy kerstornament, kerstknutselen, zelfgemaakte kerstornamentideeën

4. Knip een stuk borduurgaren of draad van ongeveer 15 cm lang. Maak een lus en lijm de twee uiteinden heet aan de achterkant van de sneeuwvlok, zoals weergegeven.

Dan is je sneeuwvlok-ornament met ijslollystokje klaar om tentoon te worden gesteld!

Hoeveel zelfgemaakte kerstboomversieringen heb je?

Popsicle Stick Button Sneeuwvlok - Dit zelfgemaakte kerstboomornament is zo leuk om te maken en gemakkelijk aan te passen! Voeg dit jaar deze schattige DIY-ijslollyknop-sneeuwvlok toe aan je boom! | diy kerstornament, kerstknutselen, zelfgemaakte kerstornamentideeën

Dit bericht bevat affiliatielinks naar Amazon. Zie onze Openbaarmakingspagina voor meer informatie.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Mini Mason Jar Deksel Ring Krans- DIY Kerstboomornament

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here