Home Technische gadgets voor thuis Stereoscopische macrolens laat zien dat twee beter zijn dan één

Stereoscopische macrolens laat zien dat twee beter zijn dan één

0
Stereoscopische macrolens laat zien dat twee beter zijn dan één


Het zou je vergeven zijn als je dacht dat het nieuwe lensontwerp van (Nicholas Sherlock) een macrolens was die in 3D was geprint. In feite is dat zo, maar het is ook zo een macrolens die 3D-beelden maakt met behulp van twee verschillende digital camera’s. Als je een paar Sony E/FE’s hebt, kan dat Print vandaag nog uw eigen exemplaar in 3D. Als u dat niet doet, moet u mogelijk het ontwerp aanpassen of wachten op toekomstige releases. De voorbeeldfoto’s zullen je in ieder geval bevallen en hieronder kun je een videoreview van het toestel bekijken.

Het ontwerp combineert twee 4x microscooplenzen om een ​​2x stereobeeld te bieden met een basislijn van 5 mm. Zoals je zou verwachten, is het geheim een ​​prisma in de montage waarmee de ene digital camera rechtstreeks op het onderwerp kan fotograferen en de andere met een offset van 5 mm. Dit is lastiger dan je zou denken, omdat de digital camera’s het beeld ook enigszins verschuiven.

Als je een 3D-bril hebt, kun je met onderstaande lens ook het resultaat van een video op YouTube bekijken. Dankzij deze methode kunnen beide lenzen naar een doel wijzen zonder ze te kantelen, waardoor vervorming wordt verminderd. Het ontwerp maakt ook opnamen uit de hand mogelijk, wat betekent dat je naar de kleine onderwerpen kunt gaan in plaats van ze naar een studio te brengen.

We geven toe dat we niet weten dat je dat zou doen focusstapel 3D-afbeeldingen. Als je wilt genoegen nemen met 2D-beeldenje kunt natuurlijk met veel minder kopen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here