nov

25

Heb je nog dressing of vulling over? Dan moet je een overgebleven dressingwafel OF een overgebleven vullingwafel maken! Het is zo gemakkelijk te maken en is niet van deze wereld heerlijk. Maak het af met wat jus en je hebt een echte traktatie.

Restjes dressingwafel in het wafelijzer

Ik neem deel aan het Amazon Providers LLC Associates Program, een partneradvertentieprogramma dat is ontworpen om ons een manier te bieden om vergoedingen te verdienen door te linken naar Amazon.com en aangesloten websites. Bedankt voor uw steun om deze website draaiende te houden!

Als je dressing of vulling over hebt, probeer dan eens deze overgebleven dressingwafel te maken. Het transformeert de overgebleven vulling volledig en maakt er iets absoluut spectaculairs van. Het is zó lekker dat ik het mezelf wel zie maken dressing zodat ik wat van deze wafels kan maken.

Persoonlijk vind ik het lekker om de mijne te beleggen met wat kalkoen- of kippenjus – maar cranberry sausstukjes kalkoen, enz. zouden allemaal tremendous lekker zijn.

Resterende vullingwafel op een blauw bord met jus erop

Dit recept maakt ongeveer 2 wafels, maar voel je vrij om het te verdubbelen of te verdrievoudigen als dat nodig is.

Dus trek je wafel ijzer & probeer dit recept eens!

Overgebleven dressingwafel

  • 2 Kopjes overgebleven dressing of vulling
  • 1 Ei
  • 1/4 – 1/2 Beker Kippen- of kalkoenbouillon of bouillon of meer indien nodig
  • Verwarm je wafelijzer voor.

  • Meng in een kom de overgebleven dressing of vulling met 1 ei. Roer dat erdoor en giet dan de bouillon/bouillon erbij. Meng alles door elkaar en terwijl je aan het mixen bent, pureer je de dressing tot een consistente textuur ontstaat. Ik start met 1/4 kopje en voeg indien nodig meer toe. Meestal voeg ik ongeveer een halve kop toe voor mijn eigen persoonlijke dressing om het voldoende te verdunnen om een ​​’wafelbeslag’ te maken

  • Schep het dressingmengsel in je voorverwarmde wafelijzer en bak tot het goudbruin is. Eventueel afwerken met jus.