Home Meubilair 5 van onze meest betaalbare ronde houten eettafels

5 van onze meest betaalbare ronde houten eettafels

0
5 van onze meest betaalbare ronde houten eettafels


In elk huis valt de eettafel op als een centrale ontmoetingsplaats, waar gedeelde maaltijden, verhalen verteld en herinneringen gemaakt worden.

Onder de verschillende soorten en maten eettafels die verkrijgbaar zijn, ronde houten tafels hebben een speciaal plekje in ons hart, omdat ze een omgeving van inclusiviteit en intimiteit voor iedereen bevorderen.

De unieke vorm van deze tafels zorgt (naar onze mening) voor een betere gespreksstroom, waardoor ze een ideale keuze zijn voor familiediners en bijeenkomsten. Bekijk hieronder 5 van onze meest betaalbare ronde houten eettafels:


1. Necessities ronde eettafel met houten poten

Essentials ronde eettafel met houten poten

De Necessities ronde eettafel is een meesterwerk van milieubewust ontwerp en duurzaam vakmanschap. De tafel is gemaakt met een diep respect voor het milieu en tilt het idea van milieuvriendelijkheid naar een hoger niveau, omdat het natuurlijke hout niet alleen duurzaam wordt geoogst, maar ook wordt hergebruikt uit overblijfselen van andere meubelprojecten – een bewijs van de voortdurende missie van Copeland om verantwoordelijkheid voor het milieu te combineren met midden- en kleinbedrijf. -eeuws ontwerp.


2. Entwin ronde eettafel met glazen blad

ronde tafel verstrengelen

De Entwin ronde eettafel combineert vorm en functie, met een smetteloos rond oppervlak dat zicht biedt op zijn ware showstopper: een sculpturale foundation gemaakt van duurzaam geproduceerd kersenhout. Het unieke ontwerp van de tafel viert de natuurlijke schoonheid en kenmerken van kersenhout in zijn volle glorie. Als uw smaak neigt naar meubels die artistieke expressie combineren met hoogwaardige materialen, dan is de Entwine Ronde Eettafel de perfecte keuze om een ​​gevoel van durf en verfijning in uw eethoek te brengen.

3. Klassieke Shaker ronde eettafel met massief blad

Klassieke Shaker ronde eettafel met massief blad

De Klassieke ronde Shaker-eettafel combineert eenvoud met moderniteit. Deze tafel is met de hand gemaakt met nauwgezette aandacht voor element door bekwame ambachtslieden in Vermont en is een bewijs van traditioneel vakmanschap. Het opvallende kenmerk zijn de moderne, faucets toelopende poten, die een eigentijdse draai geven aan de klassieke Shaker-stijl.

De tafel is gemaakt van natuurlijk massief hardhout en belooft niet alleen duurzaamheid, maar houdt zich ook aan duurzame praktijken. Elke tafel is voorzien van traditioneel schrijnwerk, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook de tand des tijds zal doorstaan. Ideaal voor degenen die duurzame, handgemaakte meubels waarderen, de Basic Spherical Shaker Eettafel is ontworpen om een ​​blijvend middelpunt in uw huis te zijn.

4. Franse landelijke ronde tafel met massief blad

Franse landelijke ronde tafel met massief blad

Ervaar de charme en elegantie van klassiek Europees design met onze Ronde Franse landelijke tafel met massief blad. Deze tafel straalt een tijdloze gratie uit en is geïnspireerd op de traditionele Franse landelijke esthetiek. Het meest opvallende kenmerk van deze tafel zijn de prachtig vormgegeven poten, die zijn ontworpen om de essentie van de Franse landelijke stijl weer te geven en een vleugje rustieke elegantie aan uw ruimte toe te voegen.

5. Vermont moderne ronde tafel met massief blad

Vermont moderne ronde voetstuktafel met massief blad

Voor traditioneel design en eigentijdse elegantie, bekijk de Vermont moderne voetstuktafel. Deze ronde eettafel, handgemaakt in Vermont, is een bewijs van superieur vakmanschap en organische schoonheid. De solide constructie en het tijdloze ontwerp maken het tot een veelzijdig meubelstuk, geschikt voor zowel formele eetkamers als informele keukens.

Bij Vermont Woods Studios streven we ernaar om duurzame, handgemaakte elegantie in uw huis te brengen. Als je hierboven niet de perfecte pasvorm hebt gevonden, kijk dan zeker eens bij onze volledige collectie ronde houten eettafels.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here