Home Technische gadgets voor thuis De chocolade moet deze feestdagen vloeien

De chocolade moet deze feestdagen vloeien

0
De chocolade moet deze feestdagen vloeien


Na een lange decembermaand van het met de hand bedekken van chocolaatjes voor familieleden vorig jaar, besloot (Chaz) dat genoeg genoeg was bouwde een chocolade-omhulmachine om het vuile werk voor hem op te knappen. Als bijproject bouwde hij een roterende tuimelaar om dingen als wasabi-erwten met chocolade te omhullen, waarvan we aannemen dat ze bedoeld zijn voor de vijanden van (Chaz).

Deze bouw begon met een kant-en-klare chocoladefontein waarvoor (Chaz) een nieuw mondstuk in PLA ontwierp en printte. Hij sloeg ook de fluiten eraf waardoor het een fontein werd op de lintzaag en verwijderde de relaxation van het materiaal op de draaibank.

Het transportstuk komt uit een broodroosteroven met transportband die (Chaz) nog had liggen – hij verwijderde de transportband en sloot hem aan op een motor uit zijn verzameling met behulp van een licht gewijzigde flexibele koppeling.

Toen de chocolade-omhuller klaar was, ging (Chaz) verder met het bouwen van de roterende trommel, die is gemaakt van twee kringlooppannen die aan de randen tegen elkaar zijn gehamerd en aansluit op de voorkant van een KitchenAid-mixer. Het uiteindelijke oordeel was dat dit niet zo goed werkte als de omhuller, maar het was geen full mislukking – wasabi-erwten (en het grootste deel van de keuken) werden bedekt met chocolade.

Hoewel we niet zeker weten of we die PLA-chocoladepomp meer dan eens zouden gebruiken, zouden we zeker sommige dingen in chocolade willen omhullen, en dit lijkt een goede manier om het voor elkaar te krijgen. Bekijk de bouwvideo na de pauze.

Chocolade is goed voor meer dan alles wat je ziet bedekken. Over zicht gesproken, kijk eens naar deze chocoladeoptiek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here