Home Huisdecoratie Een geweldig paar: de Makerista

Een geweldig paar: de Makerista

0
Een geweldig paar: de Makerista


$ 20 later en ik heb eindelijk een paar buffetlampen gevonden die ik leuk vind voor deze plek! Ik had een jaar of twee geleden honderden {dollars} kunnen uitgeven en iets nieuws kunnen kopen waar ik blij mee was, maar wachten en mijn ogen openhouden bracht me bij deze schoonheden die veel van de vakjes aanvinken. Als ik onderweg iets vind dat ik leuker vind, was het een kleine investering. Ik kan ze gemakkelijk verkopen en winst maken om het volgende paar te betalen. Als u spaarzaam bent, kunt u uw huis en stijl langzaam en goedkoop laten evolueren, terwijl u tegelijkertijd bedachtzamer bent over wat u consumeert en hoe u uitgeeft. Doe met ons mee @zuinigheidmetdemakerista om meer te leren over kringloop en deel uit te maken van een gemeenschap van duizenden die hun leven verfraaien met hoogwaardige, stijlvolle stukken met een beperkt finances! Hyperlink in bio. PS Ik zag de kom waarvoor ik een paar jaar geleden $ 25 had betaald, gisteren op tafel in een luxe antiekwinkelcentrum voor $ 295!

Mijn liefde voor kringloop is altijd leuk om mee te doen. Bent u @ThriftWithTheMakerista?

Meedoen Kringloopclub voor $ 35/jaar en volg het op mijn privé Instagram-account; Sluit je ook aan bij de duizenden leden van de kringloopgemeenschap op de Facebookgroep en markt van The Thrift Membership!

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel of wilt u misschien uzelf eens verwennen, reken dan af Kringloopclub merchandise.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here