Home Huis daken Residentiële leisteen- en koperbaan

Residentiële leisteen- en koperbaan

0
Residentiële leisteen- en koperbaan


Hartelijk dank aan Gillespie Contracting voor de uitnodiging voor deze koper- en leisteeninstallatie. Marcelino is een ongelooflijk bekwame leisteenwerker die verschillende formaten combineert voor de uitstraling. De panelen zijn van 1″ mechanisch slot, gevormd uit 16oz koper.

Scroll naar hyperlinks en rechts door de onderstaande galerij om meer foto’s van de bouwplaats te bekijken.

De Dubbele Falz-naad was de favoriete naad op dit koperen dak met lage helling. Deze naadmachine is eenvoudig te gebruiken, licht van gewicht en snel.

Op dit 16oz-koper werd een verscheidenheid aan snijscharen gebruikt. De merken waren Bessey, Stubai en Wiss. Alle gladde messen en werkten goed voor veldsnijden.

Stortz-leisteengereedschappen zijn al meer dan tien jaar een belangrijk onderdeel van de industrie. Het snijgereedschap dat we over het algemeen aanbevelen voor leisteen tot 3/8″ wordt weergegeven in de onderstaande video. Let op de verscheidenheid in afmetingen van leisteen op de pallets. Het leisteenmengen werd zorgvuldig gedaan en zag er uiteindelijk geweldig uit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here