Home Huisdecoratie Gezellig en georganiseerd blijven tijdens de feestdagen

Gezellig en georganiseerd blijven tijdens de feestdagen

0
Gezellig en georganiseerd blijven tijdens de feestdagen


Groen en beige Elegant Stijlvol Kerstinhoud Instagramverhaal 10

De feestdagen zijn altijd een leuke en toch hectische tijd van het jaar. Tussen feestjes, cadeautjes, bakken en decoreren door kan het gemakkelijk zijn om dingen rommelig te laten worden. Jarenlang heb ik de stress van vrienden en familie gezien terwijl deadlines naderden en to-do-lijsten groeiden. Wat ik heb geleerd is dat georganiseerd zijn de sleutel is om een ​​burn-out rond Kerstmis te voorkomen. In dit bericht deel ik een aantal van mijn favorieten hulpmiddelen, containers, dozen, Tassen, en meer om ons te helpen alles vanaf de eerste sneeuwbuien tot ver na het nieuwe jaar op de hoogte te houden. Ik heb alles verzameld wat we momenteel op mijn laptop gebruiken Amazon Store – Kerstorganisatieje kunt alle objects hier vinden (koppeling).

Esthetische vrouwelijke motivatie offerte sfeerfoto koffie jouw verhaal

Heel erg bedankt voor het langskomen op de weblog vandaag en elke andere dag. Ik hoop dat als je de stress voelt van dingen en ongeorganiseerd zijn, je hier een paar objects zult vinden die je zullen helpen de zenuwen te kalmeren en je klaar te hebben als het gaat om het opbergen van je spullen. Kerst decor. Het betekent echt alles voor ons hier op de boerderij. Zorg ervoor dat u ons dagelijks volgt LTK, Fb, Instagram, Pinterest & TikTok. Blijf zoals altijd gezellig!

xxLizMarieLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here