Home Huisdecoratie Ingetogen elegantie: neutraal vakantiedecor

Ingetogen elegantie: neutraal vakantiedecor

0
Ingetogen elegantie: neutraal vakantiedecor


Oké, laten we het even hebben over een neutraal vakantiedecor. Als het niet voor de hand ligt, ben ik deze feestdagen gefascineerd door de klassieke attract van old fashioned vakantiedecor. Ik voelde me zelfs aangetrokken tot rode linten en plaids – een beetje kitsch hier en daar zeker. Laat staan dit recente aankoop, hah – wie ben ik!? Het omarmen van de charme van weleer is de laatste tijd mijn thema geworden. En ik heb een geheel nieuwe waardering voor de tijdloze schoonheid die deze elementen met zich meebrengen.

Dat gezegd hebbende, mijn blijvende liefde voor een neutrale vakantie-esthetiek zal altijd en voor altijd blijven bestaan. Ik hou ervan hoe elegant en ingetogen dingen kunnen aanvoelen als je slechts een paar eenvoudige maar doordachte elementen toevoegt. Witte lichten, crèmekleurige accenten en een vleugje groenblijvend zijn op zichzelf al even feestelijk. En deze look zal voor altijd en altijd een speciaal plekje in mijn hart innemen.

MEER “GET THE LOOK”-POSTS HIER

Ik vind het geweldig om een ​​eenvoudige kijk op deze sfeer te delen, in de hoop de essentie van een neutraal vakantieoord huge te leggen. Van een speelse peperkoekdeurmat tot prachtige lantaarns die blijven voortleven Goed Na de kerstperiode zou deze selectie als leidraad moeten dienen om deze look moeiteloos in uw eigen huis te bereiken. Eenvoudig en ingetogen neutraal kerstdecor is de naam van het spel, en we zijn hier om te spelen!

Foto: AKB-ontwerp

  1. Bladeren en bessen krans | 2. Buiten lantaarn | 3. Antieke klokkenreeks | 4. Dennenslinger | 5. Pijnboom in een mand | 6. Flessenborstelbomen | 7. Geweven mand | 8. Peperkoek deurmat | 9. Engelornament van papier-maché

WINKEL DE POST
LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here