Home Keukenontwerp Ontwerp uw IKEA wasruimte on-line met een professionele ontwerper

Ontwerp uw IKEA wasruimte on-line met een professionele ontwerper

0
Ontwerp uw IKEA wasruimte on-line met een professionele ontwerper


Pas je IKEA wasruimte aan voor elke ruimte en stijl met IKD

In dit artikel:

  • Hoe IKD de kunst van het on-line IKEA wasontwerp heeft geperfectioneerd
  • Maximaliseren van de opbergruimte in de wasruimte door een effectief ontwerp
  • Denk na over hoe u uw wasruimte gebruikt
  • Ontwerp een wasruimte naar uw smaak

Het zal je misschien verbazen hoe effectief on-line huisontwerp kan zijn. Wat in je opkomt is een ontwerper die je honderden (of duizenden) kilometers verderop nooit zult tegenkomen, en je vraagt ​​je af hoe ze je ooit goed genoeg kunnen leren kennen om een ​​wasruimte te ontwerpen – of welke kamer dan ook – waar je echt dol op zult zijn. Maar dat is precies wat IKD voor duizenden klanten heeft gedaan, en wij kunnen het ook voor u doen.

Met duidelijke communicatie, professionele ontwerpsoftware en ontwerpkennis die veel verder reikt dan IKEA, kun je feitelijk het gewenste IKEA wasgoedontwerp realiseren met een klik op de knop.

IKEA wasruimte-ontwerppakket van IKD

Verwachtingen van uw on-line IKEA wasruimteontwerper

De volgende voorbeelden laten zien hoe we SEKTION kasten gebruiken in onze IKEA wasruimte-ontwerpen om je indeling te heroverwegen, ervoor te zorgen dat de kamer tegen een stootje kan en je persoonlijke esthetiek aan te vullen.


Waarom ontwerpen
met IKD?

Waarom ontwerpen met IKD?


Maximaliseer opbergruimte en organisatie in het ontwerp van uw IKEA wasruimte

Of uw wasruimte nu groot of klein is, wij hebben designertrucs in petto om ervoor te zorgen dat u het meeste haalt uit de moeilijkste werkruimte in uw huis. Technologie is iets wonderbaarlijks, en door uw foto’s van de ruimte, ontwerpinspiratie, vragenlijst voor huiseigenaren en metingen (die onder onze Pre-design Measurement Garantie vallen) te bekijken, kunnen we een prachtige indeling voor uw kasten, toonbank, planken en apparaten realiseren. .

kleine witte IKEA wasruimte

Voor Joanne in Claremont, IL heeft het bovenstaande ontwerp haar geholpen het beste maken van een smalle wasruimte door open SEKTION-kasten voor het opbergen van wasmanden en semi-handgemaakte zwevende planken op te nemen. Voor deze opbergmogelijkheden is geen ruimte in de kastdeur nodig, wat ruimte bespaart, maar we konden in de meeste ruimtes gesloten opbergruimte toevoegen met behulp van matwitte AXSTAD-deuren.

“Deze geven echt een mooie, afgewerkte uitstraling en maken de ruimte voor mij veel werkbaarder.” –Joanne, IKD-klant

Zelfs als je een kleine ruimte hebt zoals die van Joanne, zijn er manieren om alles wat je nodig hebt erin te stoppen, inclusief de gootsteen in de wasruimte.

Je IKEA wasruimte afstemmen op jouw levensstijl

Voordat de schone was eruit komt, moet de vuile was er in. Verwachten dat uw nieuw ontworpen wasruimte nooit vies wordt, is een droom. Als professionele ontwerpers weten wij dit. Daarom kiezen we materialen die bestand zijn tegen druk (zie: vuil) en organiseren we uw ruimte op een manier die de blootstelling van uw kasten aan vocht minimaliseert.

zwarte IKEA wasruimte en IKEA modderkamer

Daarom vragen wij u goed na te denken over het gebruik van uw wasruimte. Voor IKD-klant Shannon was het antwoord het ontwerpen van de bovenstaande IKEA was-modderkamercombinatie.

Let op: we hebben de gootsteen naast de apparaten geplaatst en niet de kast om mogelijke vochtproblemen tegen de apparaten te voorkomen LERHYTTAN-paneel. We hebben ook een duidelijke scheiding gemaakt tussen de bijkeuken en de wasruimte om de rommel tot een minimal te beperken.

“Mijn man is landschapsarchitect, wat betekent dat hij vaak onder de modder thuiskomt…(Hij) kan zijn modderige spullen verwijderen, ze in de was doen, en de donkere deuren verbergen elk spoor van vuil.” –Sharon, IKD-klant

Een van de voordelen van het laten ontwerpen van een IKEA wasruimte door professionele on-line ontwerpers is dat deze is afgestemd op jouw behoeften – en niet op die van anderen.

Personaliseer je IKEA wasruimte zodat deze jouw stijl weerspiegelt

Een ander voordeel van onze op maat gemaakte IKEA wasgoedontwerpen is dat je je persoonlijkheid laat stralen. Als je onze professionele on-line ontwerpers gebruikt, ben je niet beperkt tot IKEA producten. Combineer betaalbare SEKTION kasten met funky – of klassieke – kastfronten.

Je zult veel tijd doorbrengen in je nieuwe wasruimte, dus je kunt er internet zo goed van genieten.

Halfhandgemaakte groene deuren in de wasruimte van IKEA

De bovenstaande ontwerpvitrines Halfhandgemaakte schuddeuren in jeneverbes met leuke zwart-witte tegel voor de achterwand. Merk op hoe het scheidingspaneel tussen de wasmachine en de droger de toestellen een ingebouwd uiterlijk geeft.

Bij IKD ontwerpen we altijd op foundation van uw esthetiek en baseren we ons op uw inspiratiefoto’s, kleurenpalet, favoriete armaturen en hoe het ontwerp de relaxation van uw huis aanvult.

We willen uw minimalistische, maximalistische, boerderij-, moderne en cottagecore-ontwerpideeën voor wasruimtes horen. Omdat IKD niet geassocieerd is met IKEA, kunnen we alternatieve oplossingen voorstellen voor kastfronten, planken, armaturen en interne organisatoren die wellicht beter aan je behoeften voldoen dan producten in de IKEA schappen.

Als je op zoek bent naar een unieke kleurencombinatie en niet bang bent voor een beetje doe-het-zelf, dan biedt Semihandmade zelfs overschilderbare en beitsbare SEKTION-kastdeuren aan.

Neem de controle over je IKEA wasgoedontwerp en zorg ervoor dat je precies krijgt wat je wilt door te kiezen voor een crew van professionele ontwerpers die IKEA ook als hun broekzak kennen.

Eindeloze voordelen van on-line IKEA wasruimteontwerp

IKD heeft het on-line woningontwerp geperfectioneerd. Creëer vanuit je luie stoel de gewenste IKEA wasruimte. Communiceren met onze ontwerpers, plannen herzien, artikelen bestellen, zoek een installateuren profiteer van de betaalbaarheid van IKEA zonder een voet in een IKEA-winkel te zetten.

Ontvang een professioneel IKEA wasruimte-ontwerp – allemaal on-line


Werk samen met onze gecertificeerde ontwerpers om een ​​gepersonaliseerde wasruimte te ontwerpen die is afgestemd op uw behoeften en visie. Als u meer wilt weten over onze service, neem dan zeker eens een kijkje op onze Ontwerpdiensten voor IKEA wasruimtes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here