Home Huis daken Aanbevelingen voor tinknipsels: koopgids

Aanbevelingen voor tinknipsels: koopgids

0
Aanbevelingen voor tinknipsels: koopgids


Het probleem:

U hoeft uw blikscharen niet na elke metaalklus te vervangen

ER IS EEN BETERE MANIER

Hieronder staan ​​de redenen waarom Bessey en Stubai Snips beter zullen presteren en langer meegaan dan de “Field Retailer”-snips, maar het is aan de dakdekker om het pad te kiezen dat hij wil inslaan. Wees specifiek over uw gereedschap en hun kwaliteit. U en uw klanten zullen uiteindelijk een beter resultaat behalen. Een beter dak.

Investeer in jezelf. Investeer in je werk. Investeer in kwaliteitsgereedschap.

Stortz-aanbevelingen:

Dakdekkers hebben een uitgesproken mening. Vaak zal een dakdekker terughoudend zijn om iets aan zijn gereedschap te veranderen, omdat het “anders aanvoelt”. Wennen aan een blikschaar in een nieuwe stijl kan in het start onaangenaam zijn, maar kan in de loop van de tijd zijn vruchten afwerpen. Na jarenlang knipsels te hebben verkocht, geven onze klanten de voorkeur aan de onderstaande aanbevelingen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here