Home Huisdecoratie Een samenvatting van november + mijn favoriete dingen

Een samenvatting van november + mijn favoriete dingen

0
Een samenvatting van november + mijn favoriete dingen


Nog een maand, nog een samenvatting! We zijn november begonnen met de lancering van onze Gidsen voor kerstcadeaus 2023, wat zo’n elevate was, maar ook zo leuk om samen te stellen voor al je cadeaubehoeften voor de feestdagen. Wij hebben ook onze samengesteld Vakantiewinkel pagina als hulpmiddel voor vakantiedecoratie, van bomen en slingers tot linten en inpakpapier. We zijn ook heel blij dat we onze Walli telefoonhoesjescollectie deze maand! Maar het hoogtepunt van de maand, en waarschijnlijk van het jaar, was de verhuizing van mijn ouders vanuit Idaho naar hier. Ze zijn internet op tijd aangekomen om van Thanksgiving te genieten, en ze blijven nog een paar weken in ons pension totdat ze officieel naar hun nieuwe huis verhuizen. Plotseling voelen de feestdagen zoveel specialer als ze erbij zijn.

Andere hoogtepunten van de maand

De hele bemanning uit North Carolina staat te wachten om mama en papa te begroeten op het vliegveld!

Chris heeft Thanksgiving (zoals gewoonlijk) volledig overwonnen en wist genoeg te verdienen voor ongeveer 30 personen!

Toen ik mijn vader op Thanksgiving Day zag kijken naar de wedstrijd in de bonuskamer, voelde de dag compleet.

Mijn favoriete dingen van november

Elke maand zijn er altijd een paar opvallende evenementen, en in de line-up van november staan ​​enkele van mijn favorieten. Hopelijk kun je ook een paar favorieten uit de lijst vinden!

Een groot hoogtepunt van de maand was absoluut de lancering van onze geliefde Walli Telephone Case-collectie. Je weet dat ik zo dol ben op deze rozijnenkleur.

Elk jaar hebben we een groot teamkerstfeest en dit jaar ben ik van plan deze feestelijke fluwelen blazer te dragen.

Chris heeft dit merk olijfolie ontdekt en hij zweert dat hun smaken de beste zijn die hij ooit heeft geprobeerd. De olijven zijn afkomstig van familieboerderijen en worden binnen 90 minuten na de oogst koudgeperst voor de meest verse smaak en kwaliteit.

Ik zag dit op TikTok, en ik moest het meteen proberen! Ken je die t-shirts, truien en sweatshirts die gewoon te lang zijn? Of misschien wil je de ingestopte look zonder het quantity? Draag deze Tucky gewoon om je middel en vouw en cease je topje erin!

Het is moeilijk voor mij om een ​​tafelkleed te vinden waar ik van hou! Ik heb deze van Goal gehaald voor onze Thanksgiving, maar ik ga hem zeker ook met Kerstmis gebruiken.

Chris heeft onlangs deze messenslijpset uitgeprobeerd, en het is supereenvoudig in gebruik en werkt!

Als ik je vertel dat ik dit dagelijks draag, overdrijf ik niet. Het feit dat dit de mooiste ring is die ik ooit heb gehad, en dat hij op de een of andere manier minder dan $ 100 kost, gaat mij totaal te boven. Soms wordt het aangezien voor een trouwring, en ik corrigeer niemand.

Dit zijn mijn nieuwste favoriete paar laarzen! Ze zijn comfortabel en good bij elke vakantieoutfit deze tijd van het jaar.

Dit is mijn nieuwe favoriete groepsspel, good voor een groep! Het is heel gemakkelijk te leren (zelfs voor mijn kinderen), en we blijven het herhaaldelijk spelen met mijn ouders.

Dit is mijn nieuwe favoriete slinger! Leuk om de verwachte dennenslinger te ruilen voor deze frisse eucalyptus op de schoorsteenmantel.

Dit gereedschap was absoluut essentieel bij het installeren van de nieuwe floorpops in de badkamer van de speelkamer, als het ging om het maken van sneden rond het rest room en de wastafel.

Ik ben geobsedeerd door deze lieve set kerstlinten! Geen cadeau blijft ongebonden!

Nadat ik dit aan een paar van onze kerstcadeaugidsen had toegevoegd en er vorig jaar één aan mijn ouders had gegeven, heb ik eindelijk een puzzelbord voor mezelf en het heeft het puzzelen zoveel leuker gemaakt!

Ik kreeg deze spiegel voordat ik echt wist waar hij heen zou gaan, omdat hij gewoon te prachtig is. Uiteindelijk hebben we het in de achtergang opgehangen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here