Home Slaapkamer interieurontwerp Appartementvriendelijke decoratietips voor de feestdagen

Appartementvriendelijke decoratietips voor de feestdagen

0
Appartementvriendelijke decoratietips voor de feestdagen


Decoreren voor de feestdagen is iets waar veel mensen van genieten. Misschien heb je tradities die je elk jaar deelt met je familie en vrienden, zoals het plukken van je eigen kerstboom of het bakken van specifieke Chanoeka-recepten die al generaties lang worden doorgegeven.

Hoewel decoreren een belangrijk onderdeel is van het bepalen van de sfeer voor wat je ook viert, kan het een beetje lastiger zijn als je in een huurwoning woont. Natuurlijk wil je jezelf, je tradities en je voorkeuren uiten, maar je wilt ook geen boete krijgen.

Appartementvriendelijke decoratietips voor de feestdagen

Gelukkig kun je nog steeds feestelijk worden zonder je appartement te beschadigen. Met deze vijf appartementvriendelijke decoratietips voor de vakantiegeniet je zonder stress van het winterseizoen.

Tip 1: Vergeet niet te vragen!

Als je grote plannen hebt om wat decoratie op te hangen of lichtslingers langs je buitenkant te plaatsen, is het een goed idee om het huurcontract te controleren. Bijvoorbeeld, een Vastgoedbeheer in Houston Het bedrijf verwelkomt u misschien om vlaggen en decoraties aan uw balkon en ramen te hangen, terwijl een vastgoedbeheerbedrijf uit Los Angeles dat misschien niet doet.

Het hangt echt af van de staat, stad en bedrijf. Ook als je vragen hebt over het huurcontract of er staat niets vermeld, kan het nooit kwaad om dit te vragen. Zo weet je wat de regels en richtlijnen zijn en overtreed je deze niet per ongeluk.

Tip 2: Probeer de douchegordijnroede “Hack”

Als je van interieurontwerp en decoratie houdt, heb je deze tip voor het decoreren van douchegordijnen misschien op TikTok gezien. Als dat niet het geval is, kunt u ook meedoen aan dit professionele advies.

Kortom, u gebruikt een douchegordijnroede en hangt deze tussen bogen of open deuropeningen rondom uw huis. Rond de paal wikkel je lichtjes, slingers of andere versiering die je leuk vindt. Vervolgens plaats je hem veilig tussen de deuren en muren.

Door dit te doen, kunt u decoreren zonder gebruik te maken van spijkers en schroeven die uw huurobject kunnen beschadigen.

Tip 3: Gebruik verwijderbare haken

Hoewel het uiteinde van het douchegordijn ideaal is voor deuropeningen, zijn er misschien ook andere plekken in uw appartement of huis waar u dingen wilt ophangen. Hoogstwaarschijnlijk heb je muurdecoratie die je wilt ophangen, maar hoe doe je dat zonder al te veel gaten in de muren te maken?

Verwijderbare haken, zoals commandostrips, zijn hier de beste keuze. Er zijn veel verschillende soorten, en sommige kunnen behoorlijk zware voorwerpen bevatten.

Deze zijn ook gemakkelijk te verwijderen en bij right gebruik is het onwaarschijnlijk dat ze schade veroorzaken.

Tip 4: Versier je voordeur

Zelfs als uw appartementencomplex of verhuurbedrijf beperkingen oplegt aan wat u aan de buitenramen en balkons magazine bevestigen, vinden de meeste plaatsen het niet erg als u uw voordeur versiert.

Dus of uw deur nu naar buiten of naar de gang van een appartement kijkt, u kunt een feestelijke sfeer creëren met een krans of een thematische deurmat.

Kranshaken die over de deur gaan, veroorzaken geen schade en zien er ook nog eens prachtig uit. Zolang je niet over de prime gaat, zijn voordeurdecoraties een geweldige, appartementvriendelijke manier om dat te doen laat je seizoensspullen zien.

Tip 5: Probeer kaarsen op batterijen

Wintervakanties op het noordelijk halfrond vinden plaats tijdens de donkerste maanden van het jaar. Het is dus niet verrassend dat zoveel van deze vieringen rond licht draaien, omdat ze voor de broodnodige verlichting van de duisternis zorgen.

Op feestdagen zoals Kerstmis, Chanoeka en Kwanza worden vaak kaarsen gebruikt in hun versieringen en religieuze vieringen. Bent u echter bang voor rookschade of brandgevaar, dan zijn LED-kaarsen een uitstekend en veilig alternatief.

Met deze vijf appartementvriendelijke decoratie-ideeën en ideas, je hebt een prachtige plek die feestelijk is.

Tags: appartementvriendelijk, decor ideeën, vakantie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here