Home Badkamer decor Appropriate badkamerontwerp – dangerous van één week

Appropriate badkamerontwerp – dangerous van één week

0
Appropriate badkamerontwerp – dangerous van één week


Hallo, met Matt van One Week Bathtub met onze voortdurende reeks korte video’s over badkamerontwerp, productselectie en verbouwing. Vandaag gaan we het idea van een ‘appropriate ontwerp’ bespreken.

Een van de vragen die mij voortdurend wordt gesteld is: “Heb je ooit iemand je gevraagd om dingen in het ontwerp te doen die ronduit lelijk waren? En wat heb je ze verteld?” Natuurlijk hebben we mensen gevraagd om dingen waarvan we vonden dat ze niet goed samen gingen, omdat niet iedereen dezelfde smaak of visie zal hebben voor de renovatie van hun badkamer. We hadden bijvoorbeeld een klant die om een ​​badkamer met een Dodger-thema vroeg, compleet met honkbaldeurgrepen. Hoewel niet iedereen daar dol op zal zijn, hebben we ons greatest gedaan om ervoor te zorgen dat de visie van de klant werd vastgelegd en tot leven werd gebracht.

Bij het verbouwen van uw badkamer zijn er enkele basisontwerpprincipes waarmee u rekening moet houden. Zullen de geselecteerde kleuren goed samenwerken, of zullen ze botsen? Zullen de door u geselecteerde patronen elkaar aanvullen? Zullen de geselecteerde producten de juiste hoeveelheid distinction bieden? Kloppen de verhoudingen en is uw lay-out functioneel?

Het belangrijkste om te onthouden is dat het jouw badkamer is! Ga je ervan genieten? Ben je dol op de afwerking, de functie en het gevoel? Voel jij je elke dag goed als je binnenkomt? Wij geven enter als wij het gevoel hebben dat de ontwerpvoorkeuren van de opdrachtgever niet functioneel zijn, of naar onze mening niet prettig voor het oog. De uiteindelijke beslissing ligt echter in de handen van de klant.

Nog een laatste ding om te overwegen. Verkoopt u uw woning? Wat voor u misschien geweldig is, is misschien niet geweldig voor een toekomstige huizenkoper. Een weekbad kan helpen! Wij weten waar mensen dagelijks voor kiezen en kunnen suggesties doen waardoor uw huis snel wordt verkocht! Het is belangrijk om advies te krijgen van een skilled als u een verbouwing uitvoert voordat u uw huis verkoopt, maar blijf trouw aan uzelf en ga voor wat u voelt.

Hier is een voorbeeld van een badkamer die eigenlijk behoorlijk blah is en een prachtig contrasterende badkamer.

contrasterende versus effen badkamer

Hier is een voorbeeld van een badkamer die veel te druk is en een badkamer met uitgebalanceerde patronen.

evenwichtige-patronen-badkamer

Hier is een voorbeeld van een badkamer die niet in balans is en een badkamer met een evenwichtige indeling. Zie en voel jij het verschil?

evenwichtige-onevenwichtige-badkamers

Zo, dat is onze korte video voor vandaag. Meer video’s vind je op YouTube of op onze web site www oneweekbath.com. En we zien je weer!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here