Home Technische gadgets voor thuis Naadloze connectiviteit ontgrendelen: SmartThings biedt ondersteuning voor Matter Bridges van derden

Naadloze connectiviteit ontgrendelen: SmartThings biedt ondersteuning voor Matter Bridges van derden

0
Naadloze connectiviteit ontgrendelen: SmartThings biedt ondersteuning voor Matter Bridges van derden


Naadloze connectiviteit ontgrendelen: SmartThings biedt ondersteuning voor Matter Bridges van derden

In de steeds evoluerende wereld van slimme huistechnologie zijn compatibiliteit en connectiviteit van cruciaal belang. Het vermogen om verschillende apparaten en platforms naadloos te integreren maakt de sensible home-ervaring echt slim. Bij SmartThings werken we er voortdurend aan om ons ecosysteem uit te breiden en ervoor te zorgen dat gebruikers de flexibiliteit hebben om een ​​breed scala aan apparaten te kiezen, verbinden en bedienen. Vandaag zijn we blij dat we deze belofte een grote stap verder kunnen brengen door steun aan te kondigen voor Matter-bruggen van derden.

Wat zijn materiebruggen?

Materiebruggen zijn een cruciaal stukje van de puzzel bij het creëren van een verenigd en interoperabel sensible home-ecosysteem. Ze dienen als connectoren, waardoor apparaatfabrikanten met niet-Matter-apparaten (zoals Zigbee, Z-Wave en eigen connectiviteit) naadloos kunnen integreren met Matter-ecosystemen. Deze bruggen vertegenwoordigen niet-Matter-apparaten op een Matter-netwerk, en omgekeerd, en fungeren als vertalers om de communicatie tussen apparaten aan weerszijden van de brug te vergemakkelijken. Veel populaire merken hebben aangekondigd dat hun hubs – waaronder miljoenen die nu al in huis zijn – zullen fungeren als Matter-bruggen, waardoor SmartThings-gebruikers honderden nieuwe apparaten kunnen verbinden.

Een naadloze integratie-ervaring

Een van de belangrijkste voordelen van de ondersteuning van SmartThings voor Matter-bridges van derden is het moeiteloze onboardingproces. Wanneer gebruikers Matter-bridges met SmartThings in gebruik nemen, zorgen wij voor het zware werk door alle gebridgede apparaten automatisch te onboarden, waardoor een probleemloze installatie wordt gegarandeerd.

We synchroniseren ook voortdurend met de bridge, zodat als een gebruiker een gekoppeld apparaat in uw app toevoegt of verwijdert, SmartThings onmiddellijk reageert en wordt bijgewerkt om deze wijzigingen weer te geven. Deze realtime synchronisatie zorgt ervoor dat gebruikers altijd een nauwkeurig beeld hebben van hun slimme huis.

Bereik vergroten met Works With SmartThings

We weten dat ontwikkelaars graag een breder publiek willen bereiken. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat ondersteuning voor bruggen ook naar het Works With SmartThings-programma komt. Deze uitbreiding creëert nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars om bridges en bridge-connected gadgets onder de aandacht te brengen van miljoenen Samsung-gebruikers.

Met Works With SmartThings kunnen fabrikanten hun producten promoten bij een grote en various gemeenschap van gebruikers die hun slimme huis willen starten en laten groeien. Het is een krachtig platform voor het presenteren van apparaten en het stimuleren van acceptatie onder gebruikers die waarde hechten aan compatibiliteit en interoperabiliteit met hun Samsung-apparaten en SmartThings-aangedreven huizen.

De ondersteuning van SmartThings voor Matter-bridges van derden geeft gebruikers meer keuzes in de apparaten waarmee ze hun slimme huis mogelijk maken en geeft ontwikkelaars meer keuzes in de manier waarop ze die apparaten integreren. We zijn er trots op dat we toonaangevend blijven op het gebied van interoperabiliteit en openheid in de sensible home-industrie en nodigen ontwikkelaars uit om met ons mee te gaan op onze reis.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op by way of companions@smartthings.com.

Categorie:

Uitgelicht, SmartThings-updates

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here