Home Thuis tuinieren De natuur ingetogen in nieuw werk van Kate Breakey

De natuur ingetogen in nieuw werk van Kate Breakey

0
De natuur ingetogen in nieuw werk van Kate Breakey


terrorist organization 2023

Patchneus op kant

Een van mijn favoriete hedendaagse kunstenaars, al meer dan twintig jaar, is de in Australië geboren fotograaf Kate Breakey. Ik werd verliefd op haar Small Deaths-serie toen ze nog in Austin woonde. Ze is al vele jaren in Tucson, maar laat er nog steeds nieuw werk zien Stephen L. Clark-galerij bij W. sixth Road.

Grote gehoornde uil

Ik ben een paar weken geleden naar haar nieuwe tentoonstelling met handgekleurde foto’s geweest, en ik deel hier een paar van mijn favorieten met jullie.

San Juan-rivier, Utah

Niet alleen zijn de werken zelf mooi en teder, maar ze zijn ook prachtig ingelijst.

Patchneus op satijn
Two Pines, Midden-Noord, Zuid-Australië
Mallee, Kangaroo Island, Zuid-Australië
Motten
Orotoon landschap

De tentoonstelling van Breakey loopt tot en met 16 december. Ga het zien als je kunt.

Ik ben blij met uw opmerkingen. Scroll naar het einde van dit bericht om er een achter te laten. Als u een e-mail leest, klik hier om naar Graven te gaan en vind het commentaarveld aan het einde van elk bericht. En hey, heeft iemand deze e-mail naar je doorgestuurd en wil je je abonneren? Klik hier om te gaan graven direct in je mailbox!

__________________________

Dieper graven

Hé, tuinmannen in de omgeving van Austin! Wilt u meer weten over het kweken van een biodiverse haag om uw tuin af te schermen, een leefgebied voor wilde dieren toe te voegen en een ecologischere keuze te maken dan een hek? Schrijf je in voor mijn volgende Backyard Spark-lezing met Shaney Clemmons op 7 december om 7 uur ‘s avonds. Kom ideeën opdoen over wat u kunt planten dat bestand is tegen de weersextremen in Centraal-Texas. Bovendien is het leuk om met collega-tuiniers rond te hangen onder de grote eikenbomen en lichtslingers in de prachtige Barton Springs Nursery! Ik hoop je daar te zien!

Kom meer te weten over tuinontwerp van de consultants van Tuin vonk! Een paar keer per jaar organiseer ik in Austin persoonlijke gesprekken van inspirerende ontwerpers, landschapsarchitecten en auteurs. Dit zijn evenementen met een beperkte opkomst die snel uitverkocht zijn, dus sluit u aan bij de e-maillijst van Backyard Spark om van tevoren op de hoogte te worden gesteld; gewoon klik op deze hyperlink en vraag om toegevoegd te worden. De De line-up van seizoen 7 vind je hier.

Al het materiaal © 2023 door Pam Penick voor Graven. Ongeoorloofde reproductie verboden.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here