Home Badkamer decor Douchekop instellen – dangerous van één week

Douchekop instellen – dangerous van één week

0
Douchekop instellen – dangerous van één week


Hallo, met Matt van One Week Tub met onze voortdurende reeks korte video’s over badkamerontwerp, productselectie en verbouwing. Vandaag gaan we het hebben over soorten douchekoppen en opstellingen met meerdere douchekoppen, omdat er een heleboel verschillende opties voor je beschikbaar zijn.

Hoewel er talloze manieren zijn om uw douche aan te passen, vallen douchekoppen in vier basiscategorieën:

Foundation Douchekop:

Je eerste optie is een basisdouchekop, die uit één stuk bestaat, maar zowel een enkele functie als meerdere functies kan hebben. Met deze opstelling kunt u deze laten dienen als handdouche of als handdouche, waarbij u de mogelijkheid heeft om op een schuifbalk op en neer te bewegen. Voorheen leverde deze optie een probleem op vanwege de hoek en de grootte.

Ten eerste heb je je basisdouchekop, die een normale of multifunctionele functie kan hebben, wat eigenlijk maar één geheel is. Ook heeft u de mogelijkheid om een ​​handdouche of handdouche als douchekop te hebben welke de mogelijkheid heeft om op een schuifstang omhoog en omlaag te bewegen. In het verleden waren de hoek en de grootte hiervan een probleem vanwege de manier waarop beugels werden gebruikt. Meestal waren ze klein en hadden ze geen goede hoek, maar… Moen En Delta zijn beide naar buiten gekomen met grotere koppen die in de juiste hoek staan.

OWB-basis-douchekop

De andere optie die je hebt is om dit op een schuifbalk te plaatsen. Dit is een goed idee als u personen heeft die de douche gebruiken en die verschillende hoogtes hebben en u deze naar boven of naar beneden kunt verplaatsen.

Aparte omstelling/afzonderlijke douchekop:

De tweede functie zou een aparte omstelling, aparte douchekopsituatie zijn. Je hebt dus een omschakelklep die schakelt tussen een vaste douchekop, die al dan niet multifunctioneel kan zijn, en een handheld die aan de muur hangt. Omdat het niet zo logisch is om de twee naast elkaar te hebben, vooral niet in een kleinere douche, vinden veel mensen het prettig om de handheld naast zich te hebben als ze bijvoorbeeld op een bankje zitten. Zo kunnen ze er eentje hebben als ze staan ​​en eentje naast zich als ze op de financial institution zitten. Dus als je deze gaat verspreiden, is het eigenlijk heel geweldig om een ​​aparte omschakelklep te hebben. Houd er rekening mee dat er meer loodgieterswerk en meer {hardware} nodig is.

De derde manier waarop u dit kunt doen, is wat wij een hydrorail noemen. Je hebt waarschijnlijk een op het oppervlak gemonteerde rail gezien waaraan een regenkop kan zijn gekoppeld en vervolgens een handheld die aan de hydrorail is bevestigd. Het mooie van de hydrorail is dat er geen additional kleppen nodig zijn. Vaak kan dit achteraf in uw bestaande douche worden ingebouwd, omdat het gewoon aansluit op de plek waar de douchekop zou zitten en waar de bestaande kraan zit. Er zijn ook enkele andere hydrorailsystemen waarmee je een gewone douchekop of een regenkop en een handfunctie kunt hebben zonder al het additional sanitair, {hardware} en kleppen. Bovendien zien ze er finest cool uit.

OWB_Douchekop_Omstelling

Dat zijn uw drie opties als het gaat om het plaatsen van meerdere douchekoppen in een badkamer. Uiteraard heb je ook de regenkop die van bovenaf komt. Ik heb met je gedeeld dat de meeste mensen twee opties hebben, maar je kunt ook drie opties doen. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de wisselklep die u gebruikt, naar drie opties kan bewegen. Uw most kan een regenkop boven het hoofd, een standaard douchekop en een handdouche zijn. Weet dat je deze in Californië echt niet allemaal tegelijk kunt gebruiken, omdat je maar één waterbron naar deze eenheden magazine hebben. Vroeger kon je aparte kranen in de douche hebben en kon je ze allemaal op een andere kraan laten draaien. Maar helaas, met de waterbehoefte nu laten ze je maar één bron hebben. Je kunt deze samen gebruiken, maar het watervolume zal erg zwak zijn, wat betekent dat je ze normaal gesproken afzonderlijk zou gebruiken en voor afzonderlijke functies zou gebruiken. Dit zijn dus enkele voorbeelden van enkele multifunctionele opties in de douche om verschillende soorten douchekoppen te gebruiken om verschillende soorten resultaten te krijgen.

Zo, dat is onze korte video voor vandaag. Meer video’s vind je op YouTube of onze web site op oneweekbath.com. En we zien je weer!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here