Home Huisdecoratie Geef het (free of charge) geschenk van het maken van herinneringen

Geef het (free of charge) geschenk van het maken van herinneringen

0
Geef het (free of charge) geschenk van het maken van herinneringen


Het gebruik van familierecepten is een geweldige manier om herinneringen uit het verleden op te halen en onderweg nieuwe te maken. Als u deze feestdagen organiseert, maak dan herinneringen met smakelijke familierecepten. Meestal organiseren we een feestje of twee en vinden we het maken van herinneringen op allerlei verschillende manieren. Deze Yam Soufflé is mijn absoluut favoriete gerecht dat aan mij is doorgegeven!

Liz Marie Blog Walmart Yam Souffle 2
Recept Yam Soufflé van Liz Marie:
 • 2 blikjes zoete aardappelen
 • 1 kopje suiker
 • 1/4 kopje melk
 • 2 eieren
 • 1 theelepel vanille
 • 1/2 theelepel Zout
 • 1/3 kopje bloem
 • 1 kopje pecannoten
 • 1 kopje bruine suiker
 • 1 stokboter (hoofdgerecht)
 • 2/3 kopje boter (topping)

  Hoofdgerecht: Meng zoete aardappelen, suiker, melk, eieren, boterblokje (hoofdgerecht), vanille en zout
  Topping: Meng bloem, pecannoten, boter (topping) en bruine suiker

  Bak op 350 gedurende 30 minuten

350

Liz Marie Blog Walmart Yam Soufflé 1
Liz Marie Blog Walmart Yam Souffle 3

Ik hoop dat je geniet van dit kleine recept. Ik vind het geweldig dat we anderen helpen herinneringen te maken met gezellige en smakelijke lekkernijen tijdens de feestdagen. Als u gastheer bent en op zoek bent naar manieren om deze feestdagen te sparen, omdat we allemaal op zoek zijn naar manieren om te besparen, winkel dan op Walmart.com. We houden ervan om persoonlijk te winkelen, maar winkelen vanuit huis, met bezorging meestal dezelfde dag en binnen een paar uur, is levensreddend voor de niet-planner zoals ik! Heel erg bedankt voor het bezoeken van de weblog vandaag en om de andere dag, het maakt echt de wereld voor ons hier op de boerderij! Blijf ons dagelijks volgen LTK, Fb, Instagram, Pinterest& TikTok. Blijf gezellig vrienden en maak herinneringen!

xxLizMarie
Deze blogpost wordt gesponsord door Walmart
@Walmart #WalmartPartner #IYWYKLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here