Home Slaapkamer interieurontwerp Grande Roche in Paarl – SA Decor & Design

Grande Roche in Paarl – SA Decor & Design

0
Grande Roche in Paarl – SA Decor & Design


Het Grande Roche Resort in Paarl, West-Kaap, is een baken van luxe en grandeur en biedt veeleisende reizigers en mensen die op zoek zijn naar de perfecte ontsnapping uit de Wijnlanden, een plek om uit te rusten, te ontspannen en hun geest nieuw leven in te blazen in uiterste stijl.

Te midden van torenhoge eikelbomen aan de voet van de Paarlberg, Grande Rochehotel biedt vijfsterrenaccommodatie in 28 smaakvol ingerichte suites, waarvan vele zich in een historisch gebouw bevinden dat zorgvuldig is gerestaureerd en uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder airconditioning, vloerverwarming, satelliet-tv en WiFi.

Hier kunnen gasten de grandeur van weleer herbeleven terwijl ze de historische Kaap-Hollandse architectuur bewonderen, naar vogelzang luisteren en de natuur waarderen tijdens wandelingen door de verzorgde tuinen.

Er is ook een prachtig restaurant op het terrein en gasten kunnen ervoor kiezen om te dineren in Bosman’s Restaurant of privé. Daarnaast kunnen degenen die het beste van de Wijnlanden willen proeven een bezoek brengen aan de wijnkelder van het landgoed.

Het bekroonde lodge ligt op een werkende boerderij en biedt ook tal van elite vrijetijds- en zakelijke faciliteiten waar de gasten van kunnen genieten, waaronder weelderige binnen- en buitenzwembaden, een fitnessruimte, een sauna, een stoombad en nabijgelegen activiteiten zoals wandelen, fietsen en paardrijden. rijden.

Conferenties worden goed verzorgd in drie conferentiezalen van wereldklasse met ultramoderne apparatuur en airconditioning, die kunnen worden samengevoegd om grotere groepen van maximaal 120 deelnemers te huisvesten.


Het perfecte huwelijk van luxe en stijl, Linnen lade‘s nieuwste premium beddengoedcollectie werd op locatie gefotografeerd in het Grande Roche Resort – een waardige thuisbasis voor het luxe linnengoed van het bedrijf.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here