Home Keukenontwerp 3 minimalistische IKEA Mudroom-ontwerpen

3 minimalistische IKEA Mudroom-ontwerpen

0
3 minimalistische IKEA Mudroom-ontwerpen


Omarm het minimalisme: de aantrekkingskracht van strakke lijnen en eenvoudige IKEA-ontwerpen

In dit artikel:

  • Wat is minimalistisch design?
  • Wat zijn de voordelen van minimalistisch design?
  • 3 IKEA mudroom-ontwerpen die minimalisme omarmen
  • Hoe IKD de minimalistische magie laat gebeuren

Waarom kiezen voor een minimalistisch ontwerp voor uw modderkamer?

Minimalistisch huisontwerp wordt gekenmerkt door strakke lijnen, neutrale kleuren en spaarzame particulars. Het idee is om de aandacht te vestigen op essentiële elementen van een kamer in plaats van op het decor. Minimalisten geloven dat een kast op zichzelf mooi is en daarom geen ingewikkelde {hardware} nodig heeft om als aantrekkelijk te worden beschouwd; een enkel schilderij op een kale muur is aantrekkelijker dan een fotowand, en een paar lichte kleuren verdienen de voorkeur boven gedurfde, overweldigende tinten.

Scandinavisch huisontwerp is vaak standaard minimalistisch, dus het is geen marvel dat IKEA de plek is waar je naartoe moet gaan als je deur- en ladefronten zoekt voor een minimalistisch modderkamerontwerp.

Moet je blijven lezen als je geen passie hebt voor minimalistisch design?

Zoals je zult zien als we de onderstaande modderkamerontwerpen bespreken, heeft een minimalistisch ontwerp naast een aangename esthetiek nog veel meer voordelen. Dankzij IKEA weten we dat het gemakkelijk is om kasten, kasten en organizers in een minimalistisch design te vinden. Minimalistische mudrooms zijn ook gemakkelijk schoon te maken, nemen minder ruimte in beslag en zijn vaak goedkoper.


Waarom ontwerpen
met IKD?

Waarom ontwerpen met IKD?


Drie minimalistische ontwerpen voor IKEA Mudrooms van IKD

Budgetvriendelijke IKEA Mudroom

Monique uit San Diego, Californië had een price range van $ 4.000, en haar gezellige, ingebouwde modderkamer kwam binnen minder dan $ 3.000 voor materialen. Ze gebruikte een IKEA PAX-systeem in haar kast en wist dat ze het merk ook voor haar bijkeuken wilde gebruiken.

“Ik kende PAX en wilde die functionaliteiten ook in deze ruimte.” –Monique, IKD-klant

Monique had wat ruimte aan de achterkant van het huis en wilde ervoor zorgen dat de further opslagruimte goed zou aansluiten bij de relaxation van het huis. Bij het overwegen van deze gemengde ontwerpverzoeken is een neutraal (of minimalistisch) palet vaak de beste keuze.

Ze wilde ook een banket, of zitgedeelte, met functionele opbergruimte.

Monique vroeg echter om een ​​paar options PAX kon het niet verwezenlijken, dus de oplossing was een grotere uitdaging dan het gebruik van de on-line PAX-planner van IKEA. Daarom belde ze IKD.

minimalistisch ontwerp van de modderkamer met PAX- en SEKTION-kasten

We hebben een symmetrische, minimalistische oplossing ontworpen die PAX, SEKTION en UTRUSTA naadloos combineert. Aan elke kant van de bijkeuken hebben we twee hoge PAX-kasten geplaatst met hoogglans lichtgrijze IKEA FARDAL-deuren voor seizoensartikelen, hoeden, handschoenen, tassen, enz. Tussen de PAX-frames hebben we het banket ontworpen met SEKTION-kastframes met IKEA ASKERSUND deuren in licht essenpatroon en een voorgesneden laminaat IKEA werkblad voor de zitbank.

We hebben de SEKTION-kast boven de financial institution herhaald, waardoor er meer opbergruimte en balans is toegevoegd aan het ontwerp van de bijkeuken. Elke kastdeur is uitgerust met UTRUSTA push-to-open {hardware}, zodat er geen handgrepen nodig zijn.

“Ik was zo verrast door de resultaten van mijn IKEA modderkamer en zo blij dat deze ook binnen het price range bleef.” –Monique, IKD-klant

IKEA Mudroom-ontwerp voor groot gezin

Minimalisme hoeft niet klein te betekenen. Het onderstaande modderkamerontwerp is ruim genoeg om een ​​gootsteen en een aanrechtblad te bevatten, maar wordt nog steeds als minimalistisch beschouwd vanwege de grijze en witte tinten en eenvoudige accessoires.

minimalistische mudroom met behulp van SEKTION, KALLROR en AXSTAD

Zoals u kunt zien, is deze modderkamer ontworpen voor een groot gezin, met voldoende ruimte voor sport- en activiteitenuitrusting, modderige laarzen onder de zitbank, jassen en boekentassen aan haken, en zelfs further opbergruimte boven de muurkasten.

Sommigen lieten de opslagruimte boven de kaarten leeg voor een netter uiterlijk. Soms, vooral bij een groot gezin, moet je elke vierkante centimeter beschikbare ruimte benutten.

IKD kan een soortgelijke minimalistische modderkamer ontwerpen met IKEA SEKTION kasten, SEKTION panelen, KALLROR handgrepen en witte AXSTAD deuren.

Een modderhoek transformeren in een strakke, onderhoudsarme IKEA modderkamer

Laura uit Seattle, WA transformeerde een ongeïnspireerde modderhoek zonder toegang naar buiten tot een functionele IKEA modderkamer met een minimalistisch ontwerp van IKD. Ze wilde meer dan de donkere, krappe, kant-en-klare opslagruimtes te bieden hadden.

“We wilden een deur naar de achtertuin, verborgen opslagruimte en meer bewegingsruimte. We vonden de kant-en-klare opbergoplossing vervelend, vooral voor grotere schoenen.” – Laura, IKD-klant

We boden opbergruimte van vloer tot plafond, een zithoek en kastdeuren met geïntegreerde handgrepen. Hoewel ze zich aanvankelijk aangetrokken voelde tot een ontwerp van een duurdere leverancier van op maat gemaakte kasten, vond ze het leuk dat IKD goedkope producten kon gebruiken om een vergelijkbaar high-end ontwerp. Bovendien had IKEA iets wat dit kastenbedrijf niet had: platte VOXTORP kastfronten.

minimalistisch modderkamerontwerp met behulp van VOXTORP, SEKTION en PINNAR

Het ontbreken van handvatten en het behouden van een “strakke, moderne, minimalistische uitstraling” waren essentieel voor Laura’s ontwerp.

“Ik wilde de bijkeuken eenvoudig houden en de ruimte open houden.” –Laura, IKD-klant

Naast de gemakkelijk schoon te maken VOXTORP kastdeuren omvatte het ontwerp zeven IKEA SEKTION kasten met UTRUSTA planken voor opbergruimte. Om de foundation voor de PINNARP aanrechtbank te creëren, heeft IKD-ontwerper Florence SEKTION-hackinstructies toegevoegd om twee onderkasten in te korten tot 24″B x24″D x 15″H. Further opbergruimte is te vinden in twee wandkasten van 24 inch B x 14 ¾ inch D x 15 inch H boven de financial institution.

Deze aandacht voor element zorgde ervoor dat Laura precies kreeg wat ze wilde: een schone, lichte bijkeuken zonder uitstekende handgrepen – en ze gaf slechts $ 3.812 uit aan materialen.

Various IKEA Mudroom-ontwerpen van IKD: Past Minimalism

Zoals je ziet zijn modderkamers met een minimalistisch ontwerp veelzijdig, betaalbaar en gemakkelijk te realiseren met IKEA producten. IKD kent de IKEA merken en hacken die deze ontwerpen tijdschriftwaardig maken.

We hebben echter meer dan alleen minimalisme in petto. Of je nu fan bent van strakke lijnen en neutrale paletten of liever een gedurfder uiterlijk met op maat gemaakte deuren en laden staan ​​de professionele ontwerpers van IKD klaar om te werken aan uw full-colour 3D-weergave met hoge resolutie.

Ontvang een professioneel IKEA Mudroom-ontwerp – allemaal on-line


Werk samen met onze gecertificeerde ontwerpers om een ​​gepersonaliseerde modderkamer te ontwerpen die is afgestemd op uw behoeften en visie. Als u meer wilt weten over onze service, neem dan zeker eens een kijkje op onze IKEA Mudroom-ontwerpdiensten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here