Home Badkamer decor Hoe u de juiste verlichting voor uw badkamer kiest

Hoe u de juiste verlichting voor uw badkamer kiest

0
Hoe u de juiste verlichting voor uw badkamer kiestDe juiste accentverlichting kan de spa-achtige kwaliteit van een badkamer aanzienlijk versterken. Strookverlichting onder wandkasten zorgt voor een prachtig zwevend impact. Richt een licht op een kunstwerk om een ​​elegante sfeer in de badkamer te creëren.

Welke lampen moet je kiezen?

Wit licht is het beste om uw huidtinten nauwkeurig te zien. Halogeenlampen zijn duurder, maar gaan langer mee dan standaard gloeilampen. Kies ondoorzichtige of matte lampen in plaats van heldere lampen om schaduwen te voorkomen.

LED-lampen zijn duurzaam en verbruiken minder energie dan andere lampen. Ze zijn geweldig voor een badkamer omdat de vochtigheid er geen invloed op heeft en ze niet veel warmte afgeven. Kies koelwitte/helderwitte lampen of daglichtlampen.

Overweeg een dimmer

Het kan zijn dat u een dimmer in je woonkamer, eetkamer of slaapkamer, maar heb je er ooit aan gedacht om er eentje in de badkamer te installeren? Met dimmers kunt u het gevoel en de sfeer van de kamer bepalen. Als je midden in de nacht met blauwe ogen naar de badkamer strompelt, kan een dimmer heel praktisch zijn, zodat je je ogen niet met te veel licht belaagt. Als u na een lange dag in unhealthy tot rust komt, kan een dimmer u een ontspannen sfeer en gevoel geven om uw ervaring te verbeteren.

Hoe zit het met een dakraam?

Een dakraam zorgt voor natuurlijk daglicht, waardoor u op bepaalde uren van de dag mogelijk de badkamerverlichting niet eens hoeft te gebruiken. Een dakraam of een further raam kan de kamer met licht overspoelen, terwijl de ruimte visueel wordt geopend.

New Life Bathtub and Kitchen in Solvang kan u helpen bij het kiezen van de beste verlichting voor uw badkamer en de manier waarop u deze gebruikt. Bel ons op (805) 586-6814, of neem free of charge on-line contact met ons op advies over badkamerrenovatie.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here