Home Huizen renovatie Hoe we gekleurde raamfolie gebruikten voor de ramen van Birdie – Spoiler: het was een supersnelle, goedkope en gemakkelijke doe-het-zelfzaak

Hoe we gekleurde raamfolie gebruikten voor de ramen van Birdie – Spoiler: het was een supersnelle, goedkope en gemakkelijke doe-het-zelfzaak

0
Hoe we gekleurde raamfolie gebruikten voor de ramen van Birdie – Spoiler: het was een supersnelle, goedkope en gemakkelijke doe-het-zelfzaak


Afgelopen zomer, toen we in het beroemde neutrale berghuis waren, hadden Birdie en ik, laten we zeggen, een ‘debat’ over mijn kleurgebruik. Ze was bang dat mijn smaak/stijl nogal saai was. Ik begreep het echt, maar ik wilde haar geruststellen dat ik het nog steeds snapte (hilarisch dat ik wanhopig aan mijn 7-jarige wilde bewijzen dat ik “jong” en “leuk” kan doen). Dus ging ik op web en liet haar een paar kamers uit het verleden zien die ze nog niet had gezien, inclusief het Ban.do-kantoor – vol discoballen en kleurrijke raamfolie en ze gilde van plezier. Het herinnerde ons er allebei aan hoe leuk kleur kan zijn en hoewel haar kamer er al van droop, was ik het ermee eens dat het zo leuk zou zijn om kleurrijke movies op het ruitpatroon van haar ramen te plakken (en zo gemakkelijk verwijderbaar als dat zo zou zijn). te veel”).

Zoals je kunt zien heeft de kamer de mooiste classic ramen, wankel glas en zo. En hoewel de kamer niet meer kleur nodig had, was er zeker een mogelijkheid om het een stapje verder te brengen en ervoor te zorgen dat mijn nu achtjarige mij “de coolste, voor altijd” vindt (haar woorden, niet de mijne en zij pink vloekte).

Ik heb dus te veel WAYYYY besteld, vooral omdat ik op web, als ze allemaal opgerold waren, niet kon zeggen hoe ze er echt uit zouden zien.

Blauw | Geel | Roze | Groente

Dus bestelde ik geel, groenblauw, felroze en groen (samen met een paar ondoorzichtige exemplaren die er gewoon uitzagen als vreemd bloemenprivacyglas).

Het geheel was vrij eenvoudig, afgezien van het feit dat de afmetingen van de vierkanten en driehoeken excellent waren (roep naar Gretchen voor haar hulp daarbij).

Het is eerlijk gezegd het eenvoudigste proces: je hebt alleen een spuitfles water en een wisser nodig. Je spuit de ruit in en plaatst vervolgens de folie die zich direct hecht. Veeg vervolgens het overtollige water eruit en verdeel het gelijkmatig. Vang het overtollige water op met een handdoek en ga dan verder met de volgende. Dus als je de roosters niet hebt of geen ramen van bijvoorbeeld 114 jaar oud hebt zonder echte 90 graden, dan zou het gemakkelijker zijn 🙂

Het was zo gemakkelijk dat ik duidelijk een dutje aan het doen was tijdens het installeren op de digital camera. Iedereen kan het! In je slaap!

En daar heb je het (en ze is er dol op). Het ENIGE nadeel hiervan, dat mij pas opviel toen we klaar waren, is dat raam dat je hierboven ziet, is dat ze dubbelzijdig zijn en dat je deze gekleurde ramen ook van buitenaf kunt zien. Dus als je naar boven rijdt, lijkt het alsof drie ramen glas-in-lood zijn in niet-historische pastelkleuren. Het maakt me niet zoveel uit, need we wonen ver van een buurtweg, maar ik veronderstel dat als ons huis aan de voorkant van een buurt lag, het er raar uit zou zien. Nogmaals, omdat het zo gemakkelijk te verwijderen is, maak ik me er geen zorgen over (maar het verpest mijn fantasie om al onze ramen te omlijsten, wat volgens mij misschien toch wel volgend jaar moet gebeuren).

*Foto’s door Kaitlin Groen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here