Home Meubilair Investeren in sociale affect: hoe bedrijfspartnerschappen financiële duurzaamheid stimuleren

Investeren in sociale affect: hoe bedrijfspartnerschappen financiële duurzaamheid stimuleren

0
Investeren in sociale affect: hoe bedrijfspartnerschappen financiële duurzaamheid stimuleren


Laten we de waarheid ontdekken over hoe sociale ondernemingen, zoals de Furnishings Financial institution, opereren. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn wij geen conventionele bedrijven. Onze diensten zijn niet free of charge en we worden niet uitsluitend gerund door vrijwilligers. Ontdek ons ​​unieke mannequin en de cruciale rol van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en zakelijke partnerschappen in onze missie.

Meubelschenkingen zijn een cruciaal onderdeel: Wanneer u meubels aan ons doneert, gaat het niet alleen om het doorgeven van spullen, maar ook om het bieden van de mogelijkheid om ze opnieuw te distribueren onder onze klanten. Opvallend is dat geen van de bruikbare meubels die aan ons worden gedoneerd, wordt verkocht. Zijn zorgvuldig gerepareerd indien nodig, en gegeven een nieuw huis, waardoor onmetelijke waarde wordt gecreëerd in de levens van degenen die het ontvangen. Omdat we geen gedoneerd meubilair verkopen, moeten we onze activiteiten anders financieren.

Er bestaat veel verwarring over de manier waarop liefdadigheidsinstellingen zoals de Furnishings Financial institution in Toronto hun financiën beheren. Deze verwarring leidt tot veel mensen ruzie dat alles wat we doen free of charge moet zijn. Dit geldt voor diensten waar mensen normaal gesproken voor betalen, zoals een verhuizing van ongewenste huishoudelijke artikelen, omgekeerd lOessentie, SPbijzondere evenementen, en leveringen.

Non-profitorganisaties zoals wij gebruiken bedrijfsstrategieën om inkomsten te genereren vereist voor onze activiteiten, maar wij zijn niet winstgedreven bedrijven in de traditionele zin van het woord. En wij niet uitsluitend draaien op vrijwilligers of voorzien diensten free of charge. Wij zijn een combine van zakelijk inzicht en humanitaire doeleinden, waarbij we onze middelen gebruiken om waarde voor de gemeenschap te creëren.

Ben je dan benieuwd, Hoe Meubelbank beheert financiële aspecten zoals maandelijkse huur, wagenparkkosten, salarissen van werknemers en essentiële technologiekosten? Zelden komt de financiering uit contante donaties: minder dan één procent van de donatiebonnen vertegenwoordigen dergelijke bijdragen. Laten we demystificeren waar de essentiële monetaire middelen vandaan komen en hoe ze worden gebruikt.

Van residentiële diensten tot zakelijke partnerschappen, we maken affect

Ons werkingsmodel: Wij leveren uiterst essentiële diensten, verhuisdiensten voor woningen, zakelijke dienstverlening aan bedrijven, vrijwilligerswerk bij bedrijven evenementen, zakelijke partnerschappen, alleeng bijzondere overheidsgerelateerde diensten. Deze diensten zijn een cruciaal onderdeel van onze manier van werken organisatie houdt zichzelf in stand. Zonder deze cruciale operaties zouden we kon niet onze bestelwagens besturen, kon niet neem personeel aan, van wie velen dat ook zijn voormalige klantenof beheer ons magazijn en showroom.

Zijn Het is van essentieel belang op te merken dat wij ernaar streven het gebruik van de middelen uit onze fondsen te maximaliseren sociale ondernemingen, zakelijke partnerschappen, en individuele donaties. Elke cent is gekanaliseerd om onze klanten de greatest mogelijke huishoudelijke artikelen te bieden. Winst is verre van onze gedachten; Ons doel is om zoveel mogelijk individuen te ondersteunen inrichting hun huizen.

Financiële uitsplitsing van januari tot en met september

Laten we kijk naar een echt voorbeeld van onze financiën voor de jaar tot op heden 30 september 2023:

Beschrijving

Hoeveelheid

Inkomsten uit sociale ondernemingen

$ 3.213.418

Kosten van goederen gekocht en verzonden naar klanten

$ 153.319

Kosten van gekochte en nog niet verzonden goederen

$ 105.394

Salarissen

$ 2.021.204

Vervoer

$ 364.878

Magazijn inclusief huur

$ 405.657

Algemeen beheerder

$ 127.128

HET

$ 106.251

Advertising en ontwerp

$ 33.413

Bedrijfsontwikkeling en partnerondersteuning

$ 121.337

Niet-gefinancierde operaties

-$81.443

Bij Furnishings Financial institution begrijpen we de cruciale rol die een robuuste fondsenwervingsstrategie speelt in onze activiteiten. Deze strategie helpt ons niet alleen de essentiële kosten te dekken, maar stelt ons ook in staat onze diensten uit te breiden, waardoor instanties en gemeenschappen grotere voordelen krijgen om te bestrijden meubelarmoede. Laten we een voorbeeld nemen: een nieuwe vrachtwagen die is uitgerust voor het ophalen of bezorgen van meubels, kost een investering van €200.000. Zonder dit essentiële voertuig wordt het bereik van ons programma onvermijdelijk kleiner. Hoewel onze inspanningen op het gebied van sociale ondernemingen deze uitgaven helpen compenseren, beschikken we door fondsenwerving echt over de middelen om onze affect binnen de gemeenschap te vergroten.

Fondsenwerving: brandstof voor onze groeiende ‘homing’-inspanningen

Fondsenwerving is niet gewoon over verzamelen geld-zijn over het opbouwen van relaties en het delen van onze visie met degenen die kunnen helpen onze affect te vergroten. We vertrouwen op de vrijgevigheid van individuen, stichtingen en ja, bedrijven. Ze helpen ons de lichten aan te houden en de vrachtwagens te laten rijden, zodat gezinnen het consolation van een gemeubileerd huis krijgen. Onze aanpak is veelzijdig en gericht op het op betekenisvolle wijze betrekken van onze gemeenschap.

Hoe werkt de fondsenwerving werk?

Het werven van fondsen is cruciaal voor Meubelbanken we leggen grote nadruk op het bereiken van individuele donoren, stichtingen en bedrijfspartners. Deze contante fondsen dekken niet alleen onze talrijke uitgaven, maar zorgen ook voor continuïteit bij het volbrengen van onze missie. Gedoneerde goederen kunnen, ook al worden ze dankbaar aanvaard, niet voorzien in uitgaven zoals personeelslonen en energierekeningen.

Een blik op ons financiële rapport voor de negen maanden eindigend op 30 september 2023 toont de volgende uitsplitsing:

  • Individuele donateurs dragen uitsluitend bij aan 6% van onze ingezamelde fondsen,
  • Bedrijfsdonaties vormen minder dan 1% van onze ontvangen fondsen,
  • Overheidssubsidies zijn goed voor ongeveer 6% van ons inkomen
  • Maar liefst 88% van onze discretionaire financiering komt through stichtingen.

Uit de gegevens blijkt dat individuele donaties een klein deel van onze inkomsten uitmaken. Daarom zijn de onmisbare gelddonaties die we nodig hebben om efficiënt te kunnen functioneren voornamelijk afkomstig van stichtingen en bedrijven. Zonder hun genereuze bijdragen zouden we gedwongen zijn onze diensten te beperken en dus een kleiner aantal mensen te helpen gezinnen in nood.

Zakelijke partnerschappen en vrijwilligerswerkervaringen

Bij de Meubelbank zien we het wel vrijwilligerswerk bij bedrijven het is meer dan alleen het verplaatsen van meubels; het is een toewijding aan onze missie. Wanneer bedrijven geld en tijd bijdragen, worden ze een integraal onderdeel van een beweging, maken ze een tastbaar verschil en bieden ze consolation in de huizen van duizenden through onze zakelijke partnerschappen. Bovendien bieden dergelijke ondernemingen een gouden kans om hun vaardigheden toe te passen daar waar deze het meest nodig zijn: in het hart van onze gemeenschap.

Vasthouden vrijwilligers evenementen vergt aanzienlijke planning, investeringen en inspanningen. Bij Furnishings Financial institution streven we ernaar ervoor te zorgen dat onze dagelijkse activiteiten en de bijdragen van onze vrijwilligersbedrijven betekenisvolle ervaringen opleveren. We besteden veel zorg aan het toewijzen van taken aan bedrijfsteams, waarbij we gebruik maken van hun unieke vaardigheden op verschillende gebieden, of het nu gaat om strategische planning of praktische activiteiten zoals meubelreparatie. Wij streven ernaar om evenwichtige relaties te bevorderen die onze missie respecteren en tegelijkertijd een blijvende affect creëren.

In 2023, tot nu toe, hebben 28 groepen die 353 medewerkers van 19 verschillende bedrijven vertegenwoordigen, 1059 uur bij de Furnishings Financial institution geïnvesteerd en 1% van onze financiering bijgedragen.

De affect van ons werk

Van januari tot september hebben deze kosten de impactteams en onze processen ertoe aangezet om de volgende resultaten voor ons te leveren gemeenschappen:

Hoe zit het met onze andere initiatieven?

Eindigt onze interventie hier? Absoluut niet. Waren geloven sterk in het multipliereffect. Deze overtuiging stelt ons in staat andere meubelbanken in Canada en de VS te ondersteunen met coaching en operationele hulpmiddelen. Wij pleiten gretig voor zakelijke partnerschappen met andere goede doelen voor hergebruik omdat we het collectief begrijpen sociaal goed die voortkomt uit samenwerkingen.

We hebben geïdentificeerd een kans om zich aan te sluiten bij internationale inspanningen naar leren van Europa’s meer geavanceerde hergebruiksector. Een van onze leukeHet doel is om verbinding te maken met andere liefdadigheidsinstellingen voor hergebruik en hergebruik in Canada te bevorderen dat verder gaat dan alleen huishoudelijke artikelen.

Echter, deze aanvullend initiatieven vergen ook financiering. Wij rekenen op zakelijk partnerschappen en fundamenten. Zonder hun genereuze bijdragen en voortdurende steun zouden deze programma’s niet mogelijk zijn zou niet bestaan. Wij blijven individuen aansporen, bedrijven en stichtingen om onze te ondersteunen inspanningen omdat uw steun ons kan helpen vele anderen te helpen.

In feite fungeerde de Furnishings Financial institution in 2023 als verbindende schakel voor liefdadigheidsinstellingen voor hergebruik in Ottawa, Montreal en Halifax met IKEA. Dit was een niet-gefinancierde activiteit en vanwege een gebrek aan middelen moesten we terugschroeven van het sponsoren van de Meubelbanknetwerk in de VS en West-Canada als gevolg daarvan.

Denk dus eens na over wat er achter onze diensten schuilgaat, de volgende keer dat u de Furnishings Financial institution of een andere sociale onderneming tegenkomt. Ons werk is meer dan alleen een uitwisseling van diensten – zijn faciliteren positief sociale uitkomsten, het opbouwen van gemeenschappen en het empoweren van mensen. Assist ons positieve veranderingen in onze gemeenschappen teweeg te brengen door inzicht te krijgen in onze behoefte aan zelffinanciering.

Het verkennen van het snijvlak van winstgevendheid en doel

Wij nodigen u uit om met ons mee te doen aan deze missie en ons te helpen anderen te helpen.

De noodzaak van zelffinanciering: Om onze activiteiten draaiende te houden, van het betalen van de huur tot het runnen van onze leveringsvloten en zelfs het dekken van technologiekosten, worden de inkomsten uit onze diensten uiterst cruciaal. Zonder deze inkomsten kunnen we dat niet behouden onze affect en bieden de greatest mogelijke woonartikelen aan zoveel klanten als wij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here