Home Keukenontwerp Keukenkasten kopen, let op!

Keukenkasten kopen, let op!

0
Keukenkasten kopen, let op!


Herinnerend aan een tijd waarin de kabinetssector minder transparant was. Als je keukenkasten koopt, is deze weblog, oorspronkelijk uit 2011, waardevol om te lezen.

Opmerking: Sinds posten “Pas op als je keukenkasten koopt” in 2011 zijn veel van de Masterbrands kastlijnen veranderd. Ze zijn overgestapt van 3/8″-zijden naar halve inch-zijden. Mogelijk als gevolg van een beter bewustzijn van de consument. In plaats van de weblog te verwijderen of te bewerken, houd ik hem op de hoogte zoals hij was om de tijd en plaats te markeren waarin onze branche zich start 2011 bevond. We hebben ook een recenter moeras hieronder waarin de huidige kastmerken worden beoordeeld:

Keukenkastbeoordelingen voor 2021. Recensies voor de finest verkopende kastmerken.

Hier is de originele weblog van maart 2011

Kopers van keukenkasten hebben om vele redenen betrouwbare, professionele hulp nodig. De grootste zorgen zijn veiligheid (zie de weblog hieronder) en een goed ontwerp. En . . . Er is waarschijnlijk geen minder botte manier om dit te zeggen. . . om te voorkomen dat je wordt opgelicht.

Gaat uw keukenontwerper u vermoorden?

Bijvoorbeeld, veel kastbedrijven verkopen hetzelfde product voor verschillende prijzen door meerdere kastlijnnamen te hebben. Zelfs in dezelfde kastenlijn zullen actual dezelfde deurstijlen en afwerkingen op verschillende locaties verschillende namen hebben.

In 2004 (en daarna nog vele malen) Rapporten van de consument werd volledig gedupeerd. Ze publiceren voortdurend kastrecensies waarin ze kasten vergelijken die eigenlijk hetzelfde product zijn. En ze beoordelen deze identieke kastmerken altijd anders. Ikea heeft ze ook voor de gek gehouden – en kreeg ondanks de duurzaamheid en constructiefouten topscores. Deze gebreken slechts een paar jaar om problemen te worden.

Blauwe eilandkeuken.  Hoewel de getoonde keuken een kwaliteitskastmerk is, moeten consumenten oppassen bij het kopen van keukenkasten

Hier zijn enkele voorbeelden van adviezen die professionals van Fundamental Line Kitchen Design met onze klanten delen:

Frameloze kasten zijn veel minder duurzaam dan ingelijste kasten. Frameloze of Europese kasten kunnen er zeker slanker uitzien en zijn beter geschikt voor de modernste deurstijlen. Maar zelfs de duurste frameloze lijnen zoals Poggenpohl zijn lang niet zo duurzaam als welke goed gemaakte kasten ook.

Bij het kopen van keukenkasten is het belangrijk om te weten dat de slechtste manier om een ​​ingelijste kast te maken is met 3/8″ zijkanten en achterkanten.

Hoogwaardige ingelijste kasten hebben 1/2 of three/4″ zijkanten en achterkanten met massief houten ophangrails. Pas op voor Masterbrands: zij zijn het grootste kastenconglomeraat in de VS en produceren het grootste deel van hun kasten met de minder duurzame 3/8″ zijkanten en achterkanten. Veel huizenbouwers, waaronder Toll Brothers, gebruiken dit soort lijnen omdat er meer geld in de deurstijlen en afwerkingen gaat. Er gaan heel weinig middelen naar de constructie van het kabinet. Deze lijnen omvatten: Aristocraft, Schrock, Diamond, Yorktowne en Kemper.

Keuken met paal aan het uiteinde van het eiland. Dit zijn Brighton Custom inbouwkasten.  Pas op bij het kopen van keukenkasten van mindere merken

Een kastje met een andere naam….

Thomasville, een meubelbedrijf, verkocht het recht om hun naam te gebruiken aan House Depot om keukenkasten te verkopen. De “Thomasville” -kasten van House Depot zijn eigenlijk 3/8 “-kasten met de naam Thomasville. Op een bepaald second Doe-het-zelf-zaak Eigenlijk had Mills Pleasure hun goedkoopste kastenlijn, goed voor de helft van de Thomasville-lijn.

Dikkere zijkanten van multiplex, massief houten ophangrails, Ibeam- of multiplexbladen, zwaluwstaartladen en Blumotion-rails zijn voor minder verkrijgbaar. Hoger uiteinde ingelijst aangepast kasten verschillen in fijnere afwerkingen en in de beschikbaarheid van op maat gemaakte stukken – niet in constructie en duurzaamheid. Kraftmaid, Woodmode Brookhaven en Fundamental Line Kitchen Design’s Jim Bisschop kastlijnen kunnen bijvoorbeeld allemaal dezelfde kwaliteitsconstructie bieden als duurdere, op maat gemaakte alternatieven.

Het selecteren van een keukenontwerper is web zo belangrijk als de kasten die u selecteert.

Helaas is accreditatie in de keukenbranche tamelijk vaag. Als u naar de duurste showrooms gaat, bent u er niet zeker van dat u een goede ontwerper krijgt. Of eentje die jouw interesse centraal stelt. Architecten zijn over het algemeen ook minder capabele ontwerpers omdat ze veel minder tijd besteden aan het ontwerpen van keukens. Ze weten ook niet veel over kasten omdat ze geen kasten verkopen.

witte keuken met kookeiland en kolompalen.  Dit zijn goed gemaakte bisschopskasten.  Wees altijd voorzichtig als u keukenkasten online of elders koopt
Bisschop Collegeville PA Keuken

De beste keukenontwerpers leggen hun klanten zoveel mogelijk uit over het kopen van keukenkasten en keukenontwerp als de tijd het toelaat. Als u weet wat u koopt, waarom en wat de negatieve en positieve aspecten van uw ontwerp zijn, kunt u een weloverwogen beslissing nemen over wat voor u het belangrijkst is en waar u meer en of minder aan wilt uitgeven. Keukenontwerpers voegen ook toe GEEN KOSTEN aangezien de ontwerpkosten bijna overal in de kosten van de kasten zijn inbegrepen.

Het verkrijgen van een geweldige keuken vereist één grote investering die veel klanten moeilijk kunnen doen. De investering van hun eigen tijd.

Het verbaast mijn klanten altijd als ik ze vertel dat we liever hebben dat ze meer dan minder tijd besteden aan het nemen van hun beslissingen. Alleen de klanten die te weinig van hun eigen tijd investeren, zijn ooit ontevreden over hun selectie.

Bekijk onze grappige video hieronder om te zien waarom je een keukenontwerper nodig hebt als je keukenkasten koopt.

Het staff van Fundamental Line Kitchen Design wenst iedereen een prachtig nieuwjaar en de finest mogelijke keukens…… en natuurlijk Smakelijk!

Hoofdlijn keukenontwerp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here