Home Meubilair Martin Furnishings verlegt de productiebasis van Tijuana naar Vietnam en Maleisië

Martin Furnishings verlegt de productiebasis van Tijuana naar Vietnam en Maleisië

0
Martin Furnishings verlegt de productiebasis van Tijuana naar Vietnam en MaleisiëMeubelwereldnieuwsbureau op 12/5/2023


In een strategische zet om zijn wereldwijde aanwezigheid te vergroten en zijn productaanbod te diversifiëren, heeft Martin Furnishings zijn Mexicaanse productie van kantoor- en entertainmentkasten verplaatst van Tijuana naar Vietnam en Maleisië. Het besluit, genomen door Gil Martin, de oprichter met wortels die veertig jaar teruggaan in de productie van houtkisten, weerspiegelt een aanzienlijke verschuiving in de productiestrategie van het bedrijf.

Onder leiding van Gil Martin heeft het bedrijf zijn productassortiment uitgebreid met eet- en haardconsoles, naast het bestaande kantoor- en entertainmentmeubilair. Om deze gediversifieerde productieportfolio efficiënt te stroomlijnen en te beheren, heeft Martin Furnishings zijn productieactiviteiten gecentraliseerd onder toezicht van Gustavo Velez, Vice President of Imports. Gus en zijn group hebben hun hoofdkantoor naar Vietnam verplaatst, wat een strategische stap markeert om het hele productieproces naadloos te overzien en te coördineren.

Ondanks de verhuizing bleef de bestaande fabriek in Tijuana operationeel tot en met november 2023. Het bedrijf evalueert opties die aansluiten bij zijn langetermijndoelstellingen en bedrijfsstrategie voor de afwikkeling van de Mexicaanse fabriek.

Voor Gil Martin werd deze beslissing niet lichtvaardig genomen, gezien zijn vier decennia lange geschiedenis als fabrikant van houten kisten. De stap om de productie naar Vietnam en Maleisië te verplaatsen weerspiegelt de toewijding van het bedrijf om zich aan te passen aan de veranderende marktdynamiek en te kapitaliseren op nieuwe kansen op de wereldmarkt.

De uitbreiding naar nieuwe productcategorieën en de strategische verplaatsing van productiefaciliteiten positioneren Martin Furnishings voor voortdurende groei en concurrentievermogen in de steeds evoluerende meubelindustrie. Het besluit weerspiegelt de vooruitstrevende aanpak van het bedrijf om voorop te blijven lopen op het gebied van innovatie en tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van zijn klanten over de hele wereld.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here