Home Huisdecoratie Seizoensdecoratie-elementen – De Makerista

Seizoensdecoratie-elementen – De Makerista

0
Seizoensdecoratie-elementen – De Makerista


Op twee manieren houd ik ervan om onverwacht seizoensdecor te maken: het gebruik van ongebruikelijke kleuren en elementen om traditionele decors zoals bomen en slingers te verfraaien (kijk later vandaag naar een voorbeeld!), en het toevoegen van traditionele kleuren aan alledaagse voorwerpen. Deze tijd van het jaar voel ik mij aangetrokken tot rood en groen en benadruk ik deze. Ik heb altijd de telefoon, maar de kerststerren voegen echt nog een leuke toets toe. De champagne-emmer schopt ze ook een tandje hoger! Het voelt goed om neutrale boeken te wisselen voor meer feestelijke kleuren. En classic stukken, zoals de architecturale foundation, brengen kleur en karakter. De gouden particulars voelen koninklijk aan en de faux-steentechniek is ideal!

Mijn liefde voor kringloop is altijd leuk om mee te doen. Bent u @ThriftWithTheMakerista?

Meedoen Kringloopclub voor $ 35/jaar en volg het op mijn privé Instagram-account; Sluit je ook aan bij de duizenden leden van de kringloopgemeenschap op de Facebookgroep en markt van The Thrift Membership!

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel of wilt u misschien uzelf eens verwennen, reken dan af Kringloopclub merchandise.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here