Home Technische gadgets voor thuis SmartThings Vitality: nieuwe partnerschappen en verbeterde gebruikerservaringfuncties

SmartThings Vitality: nieuwe partnerschappen en verbeterde gebruikerservaringfuncties

0
SmartThings Vitality: nieuwe partnerschappen en verbeterde gebruikerservaringfuncties


In de snelle wereld van vandaag, waar energieverbruik een dringend probleem is, lopen wij voorop bij het revolutioneren van het energiebeheer – en zijn we verheugd om een ​​reeks nieuwe functies te introduceren voor onze SmartThings-energie dienst.

Deze verbeteringen zijn ontworpen om u meer controle te geven over uw energieverbruik en om de manier waarop u met uw slimme huis omgaat opnieuw te definiëren, terwijl u tegelijkertijd gemak en efficiëntie garandeert. Lees verder om te ontdekken wat er nieuw is met SmartThings Vitality.

Partnerschap voor elektriciteitskaarten

We werken samen met Electrical energy Maps, een gerenommeerde dienst die visuele weergaven biedt van elektriciteitsbronnen en de daarmee samenhangende CO2-uitstoot. Door de integratie van elektriciteitskaarten binnen de SmartThings-app, kunt u eenvoudig meer te weten komen over de oorsprong van uw elektriciteit en de CO2-voetafdruk, en deze gegevens gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen over uw energieverbruik. Zet de volgende stap naar een milieubewuster leven.

Uitbreiding van ondersteunde apparaten

Naast het ondersteunen van related Samsung apparaten, television’s en apparaten van derden, SmartThings Vitality is nu ook compatibel met de meeste slimme stekkers, thermostaten en lampen. Met deze uitbreiding hebben we het voor gebruikers gemakkelijk gemaakt om een ​​breder scala aan energieverbruikende apparaten aan te sluiten met hun ‘Afwezig’-modus. U kunt er zeker van zijn dat uw apparaten automatisch worden uitgeschakeld wanneer ze niet worden gebruikt, waardoor onnodig energieverbruik wordt verminderd.

Verbeterde functionaliteit voor automatische vraagrespons (DR).

Onze SmartThings Vitality-update wordt geleverd met geavanceerde automatische Demand Response (DR)-functies, waardoor gebruikers die deelnemen aan energiebesparingsprogramma’s hun apparaten intelligenter kunnen beheren. Voorheen ontvingen gebruikers meldingen van een DR-gebeurtenis en pasten ze hun apparaten handmatig aan of stelden ze automatiseringen in.

Met de nieuwste replace kunt u nu uw slimme apparaten instellen en SmartThings Vitality zal deze automatisch aanpassen, lampen of stekkers uitschakelen en zuinigere modi activeren voor thermostaten of Samsung-apparaten met de AI Vitality Mode.

Samenwerking met Resideo om energiebesparingen te realiseren

Als je in Californië woont, heb je geluk. SmartThings Vitality-gebruikers in The Golden State kunnen nu hun huizen inschrijven bij het energieprogramma van Resideo om van contante beloningen te genieten. Als u aan het programma deelneemt, kunt u tot $ 100 by way of een cadeaubon ontvangen als u wordt goedgekeurd voor het programma. De energiekosten zijn het hoogst, maar dankzij onze samenwerking met Resideo kunt u beloningen verdienen voor het verminderen van het energieverbruik wanneer het elektriciteitsnet dit het meest nodig heeft, wat de betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet in uw gemeenschap ten goede komt.

Verbeterde gebruikerservaring en energiebesparingen

Met een toewijding aan innovatie en een groenere toekomst tillen we energiebeheer naar een hoger niveau. Onze SmartThings Vitality-updates en -partnerschappen zijn ontworpen om u meer flexibiliteit en gemak te bieden als het gaat om het beheer van uw good home-apparaten, wat uiteindelijk leidt tot aanzienlijke energie- (en financiële) besparingen. En dit is nog maar het start.

Om het volledige pakket energiebeheermogelijkheden te ontgrendelen, activeert u SmartThings Vitality in de SmartThings-app of gaat u naar https://www.smartthings.com/smartthings-energy meer leren.

Categorie:

Uitgelicht, SmartThings-updates

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here