Home Huis daken 5 hulpmiddelen die uw plaatwerkdakbedekkingsbedrijf moet gebruiken

5 hulpmiddelen die uw plaatwerkdakbedekkingsbedrijf moet gebruiken

0
5 hulpmiddelen die uw plaatwerkdakbedekkingsbedrijf moet gebruiken


Rau 106 Eaves-naadkluis – Ben je nog steeds bezig met het krimpen van de dakrand met korte handnaden van 3 inch? Geef uw onderarmen rust en start met het vergrendelen van uw druiprand of hark met het gereedschap dat hiervoor is gemaakt. Bovendien vermijdt u elke 7,5 cm krimpmarkeringen. Dit moet een snelle vergrendeling zijn die uw panelen waterdicht maakt. Er zijn weinig vervangers.

XL-150 Perfecte buigmachine – Walsbuigmachines zijn al tientallen jaren op de markt en er zijn nog steeds plaatwerkbedrijven die ze nog niet hebben gezien. Het beste gebruik van deze gereedschappen is buigen op de bouwplaats of op het dak. Een primaire functie van deze software, gecombineerd met een gereedschap voor het buigen van schijven, is het maken van zomen op stukken over de lengte van een rem. Deze zijn good voor die lange harkranden die verder reiken dan 3 meter met een eindeloos most. Om te blijven evolueren, heeft de Falz-buiger Deze set kan worden gebruikt om de mannelijke en vrouwelijke profielen te maken, wat good is voor faucets toelopende panelen, kleine oplagen of bouwplaatsprofielen.

Dubbele Falz-naad – Waarom sjouw je nog steeds 50 pond op het dak? Er is geen reden om uzelf of uw workforce langzamer en met meer inspanning te blijven laten werken. Deze opzetstukken voor accuboormachines zijn niet meer “nieuw” en er is geen reden om aan te nemen dat “ze niet zullen werken”. Als u met 24 gauge en 1 of 1 1/2″ panelen werkt, zal dit gereedschap uw panelen sneller naaien en kost u de helft van de prijs van traditionele 50lb power-naadmachines. Het ontwijken van verandering is een langzame weg naar uitsterven.

Stubai Combinatieschaar – Precisie is de sleutel tot een goed uitgevoerde klus. De Stubai-scharen bieden scherpte en langere duurzaamheid voor een leven lang knippen. Moet u deze kniptang gebruiken om door 4 lagen van 24 gauge te snijden? Nee. Dat is niet het beoogde doel. Aankoop Middenwesten als je een geweldig paar ruige scharen wilt. Dit is een Porsche. Ze geven je exacte sneden op zachtere materialen, maar je rijdt ze niet door de Grand Canyon.

Biegetec End-handnaadmachine – Veruit het meest populaire mechanische buiggereedschap voor sloten. Waarom? Zoek niet verder dan een PVC-beschermd oppervlak dat geen krassen achterlaat op geverfd materiaal. Om nog maar te zwijgen van het feit dat deze software zowel de 1e als de 2e fase van het mechanische slot uitvoert. Naad sneller zonder beschadigingen met deze optimaal gebouwde handnaadmachine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here