Home Meubilair 5 moderne bedframes uit het midden van de eeuw voor de herfst

5 moderne bedframes uit het midden van de eeuw voor de herfst

0
5 moderne bedframes uit het midden van de eeuw voor de herfst


Nu de dagen korter worden en het weer koeler wordt, is dit het perfecte second om onze woonruimtes een opfrisbeurt te geven. Velen van ons brengen tijdens de wintermaanden immers meer tijd thuis door dan in de zomer. Maar waar moet je beginnen? De plek waar we elke dag beginnen en eindigen: de slaapkamer.

Trendy ontwerp uit het midden van de eeuw, gekenmerkt door zijn strakke lijnen en organische vormen, maakt de laatste jaren een comeback. Dit designtijdperk, dat zijn oorsprong vindt in het midden van de jaren dertig, legt de nadruk op de vorm van functionele ontmoetingen, waardoor een serene maar toch chique sfeer ontstaat die geschikt is voor het herfstseizoen.

Hoewel we een verscheidenheid aan Mid-Century-monturen in ons assortiment hebben toonzaal En beschikbaar on-lineVandaag belichten we 5 Mid-Century Trendy bedframes die de geest van de herfst belichamen. Laten we erin duiken.

Oslo-platformbed

oslo platformbed

Een fashionable ontwerp dat het traditionele vakmanschap van Copeland Furnishings kenmerkt Oslo-platformbed is een studie naar geometrische harmonie en principes met zijn rechte lijnen en fijn op maat gemaakte zwaluwstaartverbindingen. Met deze unieke combine van ouderwets vakmanschap en moderne stijl is dit mattress het toonbeeld van hoogwaardig meubilair voor de moderne slaapkamer. Verkrijgbaar in zes verschillende afwerkingen Eikenhout voor dat perfecte herfstgevoel het hele jaar door.

Monterey platformbed

monterey platformbed

De Monterey platformbed combineert de Amerikaanse Arts and Crafts-stijl met fashionable Japans en Aziatisch design om een ​​balans tussen stijl en eenvoud te creëren. Handgemaakt in Vermont van milieuvriendelijke, duurzaam geoogste vaste stof Kersenhoutstraalt het mattress een heat gevoel uit dat rust uitnodigt in elke slaapkamerruimte.

Larssen-bed

Larssen-bed

Met geometrische lijnen en precisiehoeken is de Larssen-bed van Vermont Furnishings Designs is een fashionable designmeubel, excellent voor de moderne woning.

Het mattress is handgemaakt door bekwame ambachtslieden in Vermont en heeft een constructie van natuurlijk hardhout die een kwaliteit uitstraalt en er anders uitziet dan alle andere. Het massieve hoofdbord uit één stuk wordt gecompenseerd door slanke, faucets toelopende poten, waardoor een stevig en toch elegant ontwerp ontstaat.

Linn Cherry platformbed

Linn kersen platformbed

Op bestelling gemaakt met behulp van upcycled duurzaam geproduceerde producten Kersen hardhoutde Linn Cherry platformbed by Copeland Furnishings toont natuurlijke kleurvariaties en graanpatronen in de vingerlasconstructie. Het resultaat? Een mozaïekachtig ontwerp dat uniek is voor elk handgemaakt mattress. Dit ontwerp omvat een ergonomisch hellend hoofdeinde gecombineerd met schuine poten, vastgelegd in een platformachtig body.

Sloane zwevend mattress

Zwevend bed van Sloane

Consolation en klasse gecombineerd in de perfecte unieke stijl, de Sloane zwevend mattress by Copeland Furnishings heeft een gestoffeerd hoofdeinde, aangevuld met een natuurlijk houten body, beschikbaar in uw keuze uit verschillende hoogwaardige beitsopties.

De solide constructie en het vakmanschap van het mattress zorgen voor een opvallend distinction in designmaterialen en constructiestabiliteit. Om het moderne ontwerp compleet te maken, heeft Copeland een ‘zwevend’ aspect ingebouwd dat de indruk wekt dat het mattress in de lucht hangt.

Ons group bij Vermont Woods Studios is gepassioneerd in het leveren van het beste op het gebied van massief houten meubelen, handgemaakt voor de behoeften van uw ruimte. Bezoek onze voor meer moderne bedframes uit het midden van de eeuw toonzaal of bekijk onze selectie on-line om de perfecte pasvorm voor uw ruimte te vinden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here