Home Technische gadgets voor thuis Vraag en antwoord: SmartThings x Eve over het slim, veilig en gemakkelijk maken van verbonden leven

Vraag en antwoord: SmartThings x Eve over het slim, veilig en gemakkelijk maken van verbonden leven

0
Vraag en antwoord: SmartThings x Eve over het slim, veilig en gemakkelijk maken van verbonden leven


Stel je voor: je komt thuis van een lange dag op het werk en het enige waar je zin in hebt, is gaan zitten kijken naar je favoriete troostprogramma. Je loopt door de deur en BOOM, de lichten dimmen, en dat Vrienden aflevering waar je van houdt begint te spelen. Het is echt de perfecte begin van je ontspanningsroutine.

Het idee is niet vergezocht. Wij zijn een partnerschap aangegaan met Vooravond om het leven gemakkelijker (en slimmer) te maken, waardoor u de hulpmiddelen krijgt die u nodig heeft voor onmiddellijk consolation zodra u thuiskomt. Met producten als de Eve Door & Window-sensor en SmartThings-automatiseringen hoeft u alleen maar de deur te openen en te zien hoe uw aangesloten apparaten worden geactiveerd.

We lieten de aanwezigen proeven van het slimme leven bij ons Slimme dingen House Tour met Eve in mei. Met de state-of-the-art Good House-opstelling op de bovenste verdieping van de Samsung 837 winkel konden gasten overal uit de eerste hand zien hoe Eve-producten werken met SmartThings en aangesloten apparaten in huis: van de keuken tot de woonkamer of slaapkamer (zelfs ook de kinderkamer!).

Voor het geval je het gemist hebt: we hebben onlangs opnieuw met Eve samengewerkt LIVE Twitter-vraag en antwoord om meer te praten over ons partnerschap en hun good home-initiatieven. Bekijk hieronder de hoogtepunten en de volledige vraag en antwoord.

De hoogtepunten

Slimme dingen: We willen weten welk sort producten Eve aanbiedt en wat hen tot een Good House recreation changer maakt.

Vooravond: Eve House bouwt related home-producten zoals slimme stekkers, sensoren en schakelaars die de energie-efficiëntie, het consolation en de veiligheid helpen verhogen.

Slimme dingen: Vertel ons hoe Eve-producten het beste werken met uw SmartThings-apparaten.

Vooravond: Met een Eve Door & Window-contactsensor met Matter-functionaliteit opent u eenvoudig uw deur en laat u automatisch uw aangesloten gemakken activeren, zoals eventuele sfeerverlichting die is aangesloten op een #EveEnergy slimme stekker en uw Samsung TV. Lees hier meer: https://www.evehome.com/en-us/matter.

Vooravond: Laten we het hebben over Eve x Matter-connectiviteit. Oorspronkelijk was de Eve-productlijn alleen compatibel met Apple House. Twee jaar geleden zijn we begonnen met de transitie van onze energiezuinige productlijn van Bluetooth naar Thread, om deze gereed te maken voor Matter. En onze klanten die deze Thread-compatibele apparaten al in huis hebben, kunnen through een free of charge firmware-upgrade upgraden naar Matter. Eve Vitality, Eve Movement & Eve Door & Window zijn de eerste Matter-gecertificeerde Eve-producten, en firmware voor nog veel meer is onderweg!

Slimme dingen: En Matter maakt het ook eenvoudiger om Eve-producten te verbinden met SmartThings en andere apparaten! De integratie van Materie staat onze companions toe, samen met Van Samsung Galaxy-apparaten, television’s en Household Hub-apparaten, om de meest veelzijdige connectiviteitsopties te hebben through de SmartThings-app.

Ons volledige gesprek met Eva

Slimme dingen: Bedankt dat je bij ons bent gekomen, we hebben een aantal brandende vragen voor je! Allereerst willen we weten welk sort producten Eve aanbiedt en wat hen tot een Good House-gamechanger maakt.

Vooravond: Eve House bouwt related home-producten zoals slimme stekkers, sensoren en schakelaars die de energie-efficiëntie, het consolation en de veiligheid helpen verhogen.

Wist u dat er talloze voordelen zijn verbonden aan het gebruik van Eve-producten met SmartThings? Sluit Eve-producten gewoon aan op SmartThings om aangepaste routines te creëren die op JOU zijn afgestemd! Met onze Eve Door & Window-sensor opent u eenvoudig uw deur en wordt automatisch uw aangesloten consolation geactiveerd.

Slimme dingen: Laten we het nu hebben over hoe u uw Eve-producten kunt verbinden met de SmartThings-app! Wist u dat u moeiteloos routines kunt creëren die afhankelijk zijn van Eve-sensoren om de gebruiker op de hoogte te stellen zodra er beweging wordt gedetecteerd of een deur wordt geopend? Of, als het om consolation gaat, doe dan een lamp aan die is aangesloten op een Eve Vitality-stekker wanneer u het huis of een kamer binnenkomt en bepaal de sfeer.

Vooravond: Het is ook tremendous eenvoudig om aan de slag te gaan en elk smart-apparaat met Matter-functionaliteit te koppelen aan SmartThings. Obtain gewoon SmartThings op uw apparaat, zorg ervoor dat uw Eve-product is ingeschakeld, zoek het apparaat en maak verbinding. Je bent klaar.

Slimme dingen: Vertel ons hoe Eve-producten het beste werken met uw SmartThings-apparaten.

Vooravond: Met een Eve Door & Window-contactsensor met Matter-functionaliteit opent u eenvoudig uw deur en laat u automatisch uw aangesloten gemakken activeren, zoals eventuele sfeerverlichting die is aangesloten op een #EveEnergy slimme stekker en uw Samsung TV. Kom meer te weten: https://www.evehome.com/en-us/matter

Vooravond: Maar laten we het nu hebben over Eve x Matter-connectiviteit. Oorspronkelijk was de Eve-productlijn compatibel met alleen Apple Thuis. Twee jaar geleden zijn we begonnen met de transitie van onze energiezuinige productlijn van Bluetooth naar Thread, om deze gereed te maken voor Matter. En onze klanten die deze Thread-compatibele apparaten al in huis hebben, kunnen upgraden naar Matter through een free of charge firmware-upgrade. Eve Vitality, Eve Movement & Eve Door & Window zijn de eerste Matter-gecertificeerde Eve-producten, en firmware voor nog veel meer is onderweg!

Slimme dingen: Matter maakt het ook eenvoudiger om Eve-producten te verbinden met SmartThings en andere apparaten! Dankzij de integratie van Matter kunnen onze companions, samen met de Galaxy-apparaten, television’s en Household Hub-apparaten van Samsung, om de meest veelzijdige connectiviteitsopties te hebben through de SmartThings-app.

Slimme dingen: Vertel ons nu waarom privateness zo belangrijk is voor Eve. Hoe worden producten ontworpen met de veiligheid en privateness van consumenten in gedachten?

Vooravond: Ja, laten we erover praten! Uw huis is uw meest persoonlijke ruimte. Het is van het grootste belang dat we producten maken die uw huis beschermen. Alle gegevens zijn volledig gecodeerd en worden alleen rechtstreeks tussen uw Eve-accessoire en Matter-controller overgedragen. Sterke encryptieverificatie zorgt ervoor dat alleen u de sleutel van uw huis bezit. Er is geen registratie, geen monitoring en geen Eve-cloud.

Slimme dingen: Verbazingwekkend. Laten we Eva nu in actie zien!

Vooravond: Het enige wat u hoeft te doen is uw smartphone op het SmartThings Station in uw slaapkamer te plaatsen om een ​​goed nachtscène te activeren: zet uw bedlampjes aan die zijn aangesloten op Eve Vitality en schakel alle andere lichten in huis uit – en terwijl u op de knop op uw SmartThings drukt Station, het schakelt ook de verlichting in je slaapkamer uit!

Slimme dingen: Voordat we afsluiten, willen we weten waar SmartThings de good home-ruimte de komende vijf tot tien jaar naartoe ziet gaan.

Vooravond: We zien de toekomst van good house en slimme producten evolueren met krachtigere automatiseringen die gewoonweg werken, zonder dat er handmatige bediening nodig is!

Nogmaals bedankt Eve voor het chatten met ons. Blijf op de hoogte voor meer vragen en antwoorden met onze companions Twitteren!LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here