Home Meubilair Annalee Sawiak: de nieuwe CSO van de Furnishings Financial institution

Annalee Sawiak: de nieuwe CSO van de Furnishings Financial institution

0
Annalee Sawiak: de nieuwe CSO van de Furnishings Financial institution


Furnishings Hyperlink Inc., opgericht door Annalee Sawiak, heeft een cruciale rol gespeeld bij het verenigen van bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties in de strijd tegen meubelverspilling. Naarmate we verder komen, neemt Furnishings Financial institution deze activiteiten op zich met als doel het Furnishings Financial institution Community uit te breiden, onze steun aan Noord-Amerikaanse liefdadigheidsinstellingen te versterken en onze aanwezigheid in de Canadese gemeenschap te verbreden.

Met de benoeming van Annalee als onze CSO en het opnemen van de eerdere verantwoordelijkheden van Furnishings Hyperlink, is Furnishings Financial institution klaar voor innovatieve en impactvolle strategieën in onze benadering van dienstverlening aan de gemeenschap en milieubeheer. Wij zijn van mening dat deze ontwikkeling ons uitzonderlijk goed positioneert om samen te werken met gelijkgestemde belanghebbenden, bedrijven en organisaties.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here